Sony Xperia Ace modeli resmen tanıtıldı

Japon teknoloji devlerinden biri olan Sony şirketi, kompakt akıllı telefon severlere özel en yeni çözümü olarak öne çıkan Xperia Ace modelini resmen duyurdu.

Sony Xperia Ace modeli resmen tanıtıldı


Japon teknoloji devlerinden biri olan Sony şirketi, kompakt akıllı telefon severlere özel en yeni çözümü olarak öne çıkan Xperia Ace modelini resmen duyurdu. 5 inç büyüklüğüne sahip Full HD+ bir ekranla karşımıza çıkan Sony Xperia Ace modeli, alışık bir durumda bulunduğumuz kalın çerçevesi bulunan ama dayanıklı Sony şirketinin tasarımını sürdürüyor.. IPX5 ile birlikte IPX8 sertifikalarıyla suyun yanı sıra toza karşı direncini kanıtlamış olan bu cihazın parmak izi tarayıcısı yan tarafta yer alıyor.

Sony Xperia Ace odeli,  daha eski moda bir tasarımla karşımıza çıkmasına karşın güçlü sayılabilecek bir donanımı da üzerinde barındırmakta. Snapdragon 630 isimli işlemcisinden güç almakta bulunan cihaz üzerinde 4 GB'lik bir RAM ve 64 GB'lik bir dahili depolama alanı da yer alıyor. Cihaz ayrıca, yeni nesilde üretilmiş olan Sony amiral gemisi modellerinin tam tersine 21:9 oranında  değil de 18:9 şeklindeki ekran formatına sahip bir durumda.


Siyah ile birlikte beyaz ve de mor olmak üzere 3 değişik renk seçeneğine sahip olarak karşımıza çıkan Sony Xperia Ace modeli, 444 Dolar tutarında yani yaklaşık  olarak 2,666 Türk Lirası tutarındaki fiyat etiketine sahip olarak gelecek. Tahmin edebilecek olduğunuz gibi bu fiyata ülkemiz içerisinde akıllı telefonlara uygulanmakta olan vergiler  hiç bir şekilde dahil değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.