P30 Pro modeli yanlışlıkla ön siparişe çıkartıldı

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei şirketi, firmanın en yeni amiral gemisi olarak öne çıkacak P30 modeli ve P30 Pro modelini 26 Mart tarihi içerisinde gerçekleştirecek olduğu lansman etkinliğiyle tanıtacak olduğunu çoktan açıkladı.

P30 Pro modeli yanlışlıkla ön siparişe çıkartıldı


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei şirketi, firmanın en yeni amiral gemisi olarak öne çıkacak P30 modeli ve P30 Pro modelini 26 Mart tarihi içerisinde gerçekleştirecek olduğu lansman etkinliğiyle tanıtacak olduğunu çoktan açıkladı. Fakat Amazon İtalya ise, senenin en popüler akıllı telefonları arasında yer alacak Huawei P30 Pro modelini ön siparişe açmak amacıyla lansman etkinliğine kadarki zamanı hiç bir şekilde bekleyemedi.

Bu sabah saatlerinde, Huawei P30 Pro modelinin ön siparişle alakalı sayfası Amazon İtalya tarafından paylaşıldı. Ürüne ait olan sayfa, hata  olduğu anlaşıldıktan sonra hemen sayfadan kaldırıldı fakat meraklı durumdaki gözler, ürün sayfasına ait olan görüntüyü çoktan almış ve ürünle ilgili özelliklerini de alıntılamıştı. 

Amazon İtalya’da yayınlanmış olan ürün sayfasına bakılır ise Huawei P30 Pro modelinin satışa sunulacak olduğu tarih 5 Nisan tarihi olarak karşımıza çıkmış olacak. Cihazın resmi fiyatı 1028 euro tutarında olarak açıklanmış bir durumdayken, bu fiyat etiketi ile Türkiye’de 7.499 Türk Lirası tutarındaki fiyat etiketine sahip olarak karşımıza çıkan Galaxy S10+ modelinden çok daha pahalı bir fiyatla karşımıza çıkacağını da açıkça söyleyebiliriz. Aslında yine bu ekran görüntüsünün resmi bir açıklama olarak yapılmadığını da unutmayın.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.