Ağrı ili için 5.000 kişilik istihdam müjdesi

Türkiye içerisinde tek bir çatının altında en çok kadın çalışanı istihdam eden şirketlerden biri olarak nitelendirilen ve dünya markalarına hazır giyimle beraber ev tekstili üretimi yapmaya devam eden Yeşim Tekstil, kapasite ile birlikte istihdam artışını devam ettiriyor.

Ağrı ili için 5.000 kişilik istihdam müjdesi


Türkiye içerisinde tek bir çatının altında en çok kadın çalışanı istihdam eden şirketlerden biri olarak nitelendirilen ve dünya markalarına hazır giyimle beraber ev tekstili üretimi yapmaya devam eden Yeşim Tekstil, kapasite ile birlikte istihdam artışını devam ettiriyor. Geleceğe dönük özel planlamaları kapsamında 2019 senesinin sonuna kadar Bursa’da yer alan tesisinde 1000 kişiden oluşan ilave istihdam sağlayıp çalışan sayısını 3.500 taneye çıkartacak olan şirket, Ağrı ilinde inşa edilecek üretim tesisi içinde de 3 sene içinde sağlayacak olduğu 5.000 kişilik istihdam ile, bölgenin ekonomik  durumdaki gelişiminin de bir parçası haline gelecek.     

Üretime 1983 senesi içerisinde başlamış olan Yeşim Tekstil, bugün geldiği noktada Bursa ilinde 144.000 metrekarelik kısmı kapalı ve 181.000 metrekarelik kısmı açık olmak üzre toplamda 325.000 metrekarelik bir alan üstünde dünya markalarına hazır giyimle beraber ev tekstili üretimi gerçekleştirmeye devam ediyor. Müşterilerinin isteklerini karşılayabilmek amacıyla geleceğe dönük bir şekilde kapasite ve de istihdam artışı yapma konusunda karar almış olan ve planlı bir biçimde gelişimini devam ettiren Yeşim; Ağrı ilinde 3 farklı etaptan oluşacak Tekstilkent Projesi’nin 3. etabının bir bölümü olarak kurgulanmış olan hazır giyim üretim tesisiyle büyük bir istihdam sağlamış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.