Pek çok farklı yenilikle karşımızda olacak

Final Fantasy 8 Remastered isimli yapım,  aslında Final Fantasy 7 Remake yapımıyla beraber duyurulmuş olsa bile bu söz konusu 2 tane oyunu ayırmakta bulunan bir özellik mevcut.

Pek çok farklı yenilikle karşımızda olacak


Final Fantasy 8 Remastered isimli yapım,  aslında Final Fantasy 7 Remake yapımıyla beraber duyurulmuş olsa bile bu söz konusu 2 tane oyunu ayırmakta bulunan bir özellik mevcut. Bir tanesi daha yeni ve modern sistemlere özel olarak baştan sona kadar tekrardan yapılmış  özel bir oyun, bir başkası da PS1 klasiğinin görüntü açısından tekrardan dokunulmuş bir vaziyeti. Seriyi yapan Yoshinori Kitase ise, Final Fantasy 8 Remastered yapımıyla alakalı gelecek olan görüntü geliştirmeleri haricinde yer alan yeniliklerden de söz etti.

FF8 Remastered isimli yapımın en önemli yenilikleri arasında ise, savaşla ilgili hızı 3’e katlayabilmek şeklinde bulunacak. Savaşlara aynı zaman içerisinde maksimum can ile birlikte kullanılabilir kabiliyetleri ayarlayabilecek olduğunuz yeni seçenekler de ilave edilecek. Fakat bu konuyla alakalı en önemli yenilikte FF8 Remastered isimli yapımda oyuncular, rastgele  bir şekilde savaşları kapatabiliyor olacaklar. Bu söz konusu savaşları kaldırmış olmak, oyuncuların oyunun hikayesine daha fazla odaklanabilmelerini de sağlamış olacak.

Oyuna ait olan Steam sürümü, temel özelleştirme seçenekleri içerisinden daha da çoğunu içermekte. Oyuncular eğer ister ise Gil’e maksimum bir seviye vererek para biriktirmeyi de hiç bir şekilde kafalarına takmayabiliyor olacaklar. Final Fantasy 7 isimli yapım gibi komple tekrardan yapılmış olmasa bile, bu söz konusu değişiklikler Final Fantasy 8 Remastered isimli yapımın revaçta kalabilmesi amacıyla çok daha yeterli olacaktır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.