Yeni sezonuyla beraber sistem gereksinimleri de artıyor

Epic Games şirketi, bu yılın ilerleyen günlerinde gelmiş olduğu zaman Fortnite isimli yapımı oynamayı sürdürmek isteyenlerin DirectX 11 desteğine sahip bir ekran kartına sahip durumda bulunmasının gerekli olduğunu ifade ediyor.

Yeni sezonuyla beraber sistem gereksinimleri de artıyor


Epic Games şirketi, bu yılın ilerleyen günlerinde gelmiş olduğu zaman Fortnite isimli yapımı oynamayı sürdürmek isteyenlerin DirectX 11 desteğine sahip bir ekran kartına sahip durumda bulunmasının gerekli olduğunu ifade ediyor. Yapılmış olan resmi duyuru içerisinde Epic Games platformu, daha öncesinde de DX11'in çok önemli bir gereksinim durumunda bulunduğunu; buna karşın eski modelleri bulunan kullanıcılara da destek vermekte bulunduklarını, lakin bu hususta artık daha da katı bir şekilde davranacak olduklarını ifade etti.

Epic Games şirketi, söz konusu bu değişikliğin sebebini ise şu şekilde açıklamakta; ''Bu söz konusu testler ile birlikte geliştirmelere yoğunlaşmış olmak, Fortnite yeteneğini bütün oyuncular için çok daha iyi  bir şekilde optimize etmemize imkan sağlamaktadır.''


2011 senesinden bu yana yaşamımızda yer alan DirectX 11 ise, yeni çıkmış olan bütün grafik birimlerinde desteklenmekte olduğu gibi eski kartlar üzerinde de desteklenmekte. Bu sebepten dolayı da bu oyunun 10. sezonu geldiği zaman, oyuncu sayısıyla alakalı fazlası ile büyük düşüşler meydana geleceğini düşünmemekteyiz. Fakat tabiiki de Fornite platformunun oyuncu kitlesi çok fazla büyük; bu ise bizleri bu konu üzerinde düşündürmüyor desek yalan olur.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.