PES 2019 için çok büyük bir güncelleme duyuruldu

PES 2019 isimli yapımla ilgili olarak içerisinde pek çok yenilik yer alan Data Pack 4.0 isimli güncellemesi  resmi bir şekilde paylaşıldı.

PES 2019 için çok büyük bir güncelleme duyuruldu


PES 2019 isimli yapımla ilgili olarak içerisinde pek çok yenilik yer alan Data Pack 4.0 isimli güncellemesi  resmi bir şekilde paylaşıldı.

Konami şirketi, PES 2019 isimli özel oyunu Data Pack 4.0 isimli güncellemesinin Playstation 4 konsolu ile birlikte Xbox One konsolu ve bilgisayarlar üzerinde tamamen kolay bir şekilde indirilebilir durumda olduğunu  resmen açıkladı. Data Pack 4.0 isimli güncellemenin içeriğine bakıldığı zaman Celtic FC’ye ait olan Celtic Park stadyumu ile birlikte Glasgow Rangers’a ait olan Ibrox stadyumu yer alıyor. Paket içerisinde stadyumla alakalı güncellemelerinin yanında oyuncu güncellemeleri de yer almakta.

Ekipmanlar bölümüne bakıldığı zaman ise Nike ile birlikte Puma, Adidas, Joma ve de  Umbro’nun yenilenen ekipmanları da ilave edilmiş bir halde. Öte yandan myClup ismine sahip olan modla alakalı olarak Japon futbol yıldızlarında nbiri olan  Hidetoshi Nakata, Güney Kore asıllı yıldızlardan Park Ji-Sung ve İtalyan efsanelerde Totti de resmi bir şekilde duyurulmuş oldu.  

Oyunun Lite ismi ile duyurulmuş olan özel sürümünü konsolla birlikte bilgisayarlar için ücretsiz  bir şekilde indirebilirsiniz. Mobil durumdaki oyunculara özel olarakta oyunun Android işletim sistemi ve iOS  işletim sistemli versiyonları da mağazalarda yer almakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.