Philips P5 televizyonu olduğundan daha büyük gösteriyor

Philips şirketinin dikkatleri çekmeyi başaran 65OLED873 modelindeki akıllı televizyonu, görüntü kalitesinin yanı sıra Android TV özellikleri ile birlikte de dikkatleri çekmekte.

Philips P5 televizyonu olduğundan daha büyük gösteriyor


Philips şirketinin dikkatleri çekmeyi başaran 65OLED873 modelindeki akıllı televizyonu, görüntü kalitesinin yanı sıra Android TV özellikleri ile birlikte de dikkatleri çekmekte. Yeni nesilden P5 isimli motordan gücünü alan akıllı televizyon  hem ışıklandırma, hem görüntü hem ise öteki özellikler söz konusu olduğu zaman çok başarılı bir performans sunmakta.

Yüksek durumdaki işleme kapasitesiyle birlikte resim kalitesini %50 oranında arttırmakta olan P5 motoru, bunun sayesinde en derin siyahları gösterdiği anda, ve en parlak beyazları gösterdiği anda bile OLED ekranından maksimum bir seviyede faydalanmakta. 

3 yönlü olan Ambilight ışıklandırmasıyla beraber izlemekte olduğunuz her içerik aynı zaman içerisinde odanıza yansımakta. İçeriğin mevcut renk tonlarına uyumlu bir biçimde çalışmakta olan bu teknoloji, görüntülerin ekran üzerinden taşıp duvarlara yayılmasını da ağlamış oluyor. Ambilight televizyonunuzun ekranının 2 tarafından arkada yer alan duvara doğru ekstra geniş bir şekilde ışık yayıp ekranınızı olduğundan çok daha geniş gösterebilir ve izleme konusundaki deneyiminizi çok daha etkileyici bir duruma  getirir. Ekranda yer alan renkler, canlılık ve 
 de heyecan, oturma odanıza adım atıp alışılmışın daha ilerisinde bir izleme deneyimini yaşayabilmenizi sağlar.

Philips P5 isimli Perfect Görüntü Motoru'yla birlikte artık sevmekte olduğunuz içerikler fazlasıyla parlak bir şekilde görüntülenebilmekte. Ayrıntılar ise gözle görülebilir bir ölçüde daha çok derinlik kazanmış oluyor. Yüksek durumdaki kontrast oranıyla beraber her ayrıntıyı çok daha net hissedilir bir duruma geliyor. Hareketler fazlasıyla akıcı bir duruma gelir, böylelikle oyun aslında ne kadar hızlı olur ise olsun topu hiç bir şekilde gözden kaybetmemiş olursunuz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.