Pixel 2 modelinde Top Shot özellik konusunda yeni karar

Google Pixel 3 modeli ile gelmiş olan Google Playground ile birlikte Call Screen ve de Google Duplex benzerindeki pek çok özellikleri daha önceki cihazlara da adapte edilerek kullanılmaya başlanmıştı

Pixel 2 modelinde Top Shot özellik konusunda yeni karar


Google Pixel 3 modeli ile gelmiş olan Google Playground ile birlikte Call Screen ve de Google Duplex benzerindeki pek çok özellikleri daha önceki cihazlara da adapte edilerek kullanılmaya başlanmıştı Fakat görünene bakılır ise kameraya gelmiş olan Top Shot isimli özellik Pixel 2 cihazlara hiç bir şekilde. (Top Shot ismine sahip özellik, çok uzun bir seri şeklinde fotoğraf çekimi yapar ve aralarından ise sizin için en iyi olanını seçip karşınıza çıkartır.)

Birkaç tane Reddit kullanıcısına bakılır ise Top Shot ismine sahip özellik Google Pixel 2 XL cihazlar üzerinde kullanılabilmekte. Android Police ismine sahip haber sitesinin ifade ettiğine göre bunun nedeni, Pixel 3 isimli cihazdan çekmiş olduğunuz bir Top Shot’u Pixel 2 cihazı üzerinde de görüntüleyebilmekte olmanız.


Google Pixel 3a isimli modelinin yakın bir zaman içerisinde piyasaya sürülmesi ile beraber Top Shot isimli bu özelliğin Pixel  modeline gelebilmesi de muhtemel. Fakat bununla ilgili olarak 7 Mayıs tarihine kadar beklememiz gerekli çünkü Google Pixel 3a modeli ve 3a XL modelinin o tarih içerisinde çıkacak olması da söz konusu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.