Huawei şirketi Apple şirketini geçti

Huawei firması, Apple şirketini solladı ve dünya üzerindeki 2. en büyük durumdaki telefon üreticisi koltuğuna yerleşti.

Huawei şirketi Apple şirketini geçti


Huawei firması, Apple şirketini solladı ve dünya üzerindeki 2. en büyük durumdaki telefon üreticisi koltuğuna yerleşti. En büyük durumdaki telefon üreten konumunda da şu anda sizinde tahmin edebileceğiniz gibi Samsung şirketi yer alıyor. Çin asıllı dev, casusluk davaları ile başa çıksa bile çalışma politikasından hiç bir şekilde vazgeçmedi ve senenin ilk çeyreği içeriisnde de bu başarıya ulaşmış oldu.

Apple şirketi de, iPhone ile Mac cihazlar üzerindeki satışların düşmesinden dolayı suçu Intel şirketinde aramıştı. Suç  tam olarak kimin bilinmez fakat Huawei şirketi de bir nevi bu durumu fırsat bilip akıllı telefon üretimini arttırmış oldu ve bu politikayı seçme kararı alarak doğru kararı vermiş gibi de gözükmekte.

IDC şirketinin başkan yardımcısı görevinde bulunan Ryan Reith yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''Dünya genelinde yer alan akıllı telefon piyasası çok fazla zorlu bir piyasa durumuna gelmiş durumdayken Huawei şirketinin bu şekilde büyük bir başarı sergilemiş olması göze çarpıcı. Samsung ile birlikte Huawei şirketi ve Apple  şirketinin arasında yer alan bu sıralama da 2019 senesi boyunca bu şekilde devam edecek gibi gözükmekte'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.