Pixel 3A modeli resmi bir şekilde onaylandı

Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde Google şirketi, yanlışlıkla Nest Hub Max'i çevrimiçi mağazası üzerinde paylaşmıştı.

Pixel 3A modeli resmi bir şekilde onaylandı


Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde Google şirketi, yanlışlıkla Nest Hub Max'i çevrimiçi mağazası üzerinde paylaşmıştı. Bu hafta da Pixel 3a modeli, Google şirketine ait olan çevrimiçi mağazası üzerinde kısa bir zamanlığına göründü. Öte yandan sayfa üzerinde bizi telefonun kabına yönlendirmiş olan bir bağlantı vardı ve böylelikle kabının kumaştan yapılacak olduğunu da açık bir şekilde öğrenmiş olduk.

Pixel 3a modeli ve 3a XL modeli sırasıyla ''Sargo'' ile ''Bonito'' kod isimleriyle Google Play Console üzerinde de göründü. Konsol bu telefon modellerinin RAM ile ekran çözünürlüğü benzerindeki birkaç özelliğini de ortaya çıkartmış oldu. Sargo ile birlikte Bonito'nun 4 GB'lik bir RAM'i bulunacak fakat Sargo isimli modelin ekran çözünürlüğü 1080x2220 piksellik özellijte ve piksel yoğunluğu  ise 440 ppi olarak karşımıza çıkacak. Bonito'nun ise ekran çözünürlüğü 1080x2160 ve ayrıca piksel yoğunluğu  da 400 ppi olarak karşımıza çıkacak.

Çözünürlükle birlikte piksel yoğunluğuna bakarsak eğer Sargo'nun 5.6 inç büyüklüğünde, Bonito'nun da 6 inç büyüklüğünde bir ekranı karşımıza çıkacak gibi gözükmekte. Bu telefon modelleri ayrıca sistem özellikleri ile birlikte Play Console üzerinde de listelenmiş bir halde. Bu ise bize telefonlarla 2019 senesinin ortalarında karşılaşabilecek olduğumuzun bir ipucunu vermekte. Telefonları  ise 7 Mayıs tarihi içerisinde başlayacak olduğu açıklanan Google I/O 2019 konferansı esnasında resmi bir şekilde tanıyabiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.