PlanetSide Arena isimli oyunun çıkış tarihine erteleme

PlanetSide Arena isimli yapım, MMO Shooter çeşidinde bir battle royale oyunu şeklinde karşımıza çıkartılmış oldu ve 29 Ocak tarihi içerisinde piyasaya çıkartılması konusunda bir beklenti vardı.

PlanetSide Arena isimli oyunun çıkış tarihine erteleme


PlanetSide Arena isimli yapım, MMO Shooter çeşidinde bir battle royale oyunu şeklinde karşımıza çıkartılmış oldu ve 29 Ocak tarihi içerisinde piyasaya çıkartılması konusunda bir beklenti vardı. Lakin, oyunun yapımcı şirketi olan Daybreak Game Company ise, oyunun mart ayına kadarki süre içerisinde ertelenmiş olduğu duyurusunu yaptı.

Ertelemeyle alakalı bir duyuru gerçekleştirilirken, ertelemeden dolayı bir detay verilmemiş olsa da kullanıcılar oyunun en iyi biçimde sunulmak istendiğinden dolayı bu şekilde bir durum meydana geldiğini düşünmekteler. Söz edilen bu gecikmeden ötürü, Founder's Season ismini vermiş oldukları ön sipariş vermiş olan oyuncuların oyunu deneyimleyecek olduğu dönem de iptal edilerek ön siparişler resmi bir şekilde iade edildi.

Bu gelişmenin ortaya çıkmasından sonra Daybreak Games Company şirketi, PlanetSide Arena isimli yapımın beta dönemi içerisinde geliştirilmesinin sürdürüleceğini ve birkaç ay içerisinde hazır durumda bulunabileceği de ilave edildi. Aslında belki de bu ortaya çıkan gecikmenin bir sebebi de geçmiş olduğumuz hafta piyasaya çıkartılan Apex Legends isimli oyundur. Neredeyse problemsiz bir oyunla oyuncuların karşısına çıkmış olan EA şirketi, öteki yapımcıların oyunları üstünde çok daha fazla geliştirme yapmaları amacıyla teşvik etmiş durumda bulunabilir.

Aslında belki de bu ortaya çıkan durumun Apex Legends isimli yapımla ilgisi yoktur. Daybreak şirketi, kapalı beta dönemi içerisinde almış olduğu geri beslemeleri uygulamak amacıyla fazladan  bir zamana ihtiyaç duymakta da olabilir. Eğerki sizlerde PlanetSide Arena isimli yapımı beklemekte bulunan oyunculardansanız, birazcık daha beklemeniz gerekli olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.