Playstation 5 konsolunun seneye geleceği ileri sürüldü

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde endüstri analistlerinden biri olan Daniel Ahmad, PS 5 konsolunun geliştirici kitlerinin oyun yapımcılarına gönderilmiş olduğu ve şu zamana kadarda çok harika işler çıkmış olduğunu açıkça belirtmişti.

Playstation 5 konsolunun seneye geleceği ileri sürüldü


Geçmiş olduğumuz günler içerisinde endüstri analistlerinden biri olan Daniel Ahmad, PS 5 konsolunun geliştirici kitlerinin oyun yapımcılarına gönderilmiş olduğu ve şu zamana kadarda çok harika işler çıkmış olduğunu açıkça belirtmişti. Square Enix ile birlikte Bethesda ve de Activision şeklindeki büyük şirketlerin firmaların PS 5 konsolu için oyun geliştirmekte olduğunun öğrenilmesinden sonra heyecanın dozajı 1 kat daha artış gösterdi.

Pekala, bütün bu  ortaya çıkmış olan gelişmelerin yanında PS 5 konsoluna tam olarak ne kadar yakındayız? Asymmetric Advisor şirketinin analistlerinden biri olan Amir Anvarzadeh, PS 4 konsoluyla ilgili satışlarının Sony şirketinin beklemekte olduğundan çok daha erken bir şekilde yavaşlamaya başlamış olduğunu ve pek çok PS 4 konsoluna ait oyunun PS 5 konsoluna kaydırılmasından dolayı konsolun erken bir zamanda çıkma konusunda olasılığının bulunmakta olduğunu ifade etti.

Anvarzadeh ayrıca, normal bir şekilde takvimin 2020 senesi içerisinde duyurusu yapılacak, 2021 senesinde de piyasaya çıkacak bir biçimde ayarlanmış olduğunu, fakat ortaya çıkan bu son gelişmeler ile birlikte projenin tüm safhalarının 1 sene geriye çekilmiş olduğunu ifade etti. Eğerki bütün her şey Anvarzadeh'in ifade ettiği gibi olur ise, çok daha yakın bir zaman içerisinde Sony PS 5 konsoluna kanlı canlı bir şekilde görebiliriz.

Etiketler; #sony #ps 4 #ps 5

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.