Rozetini erdoğan taktı

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan  Recep Tayyip Erdoğan, AK Partinin Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Toplantısı esnasında konuşma gerçekleştirdi.

Rozetini erdoğan taktı


Cumhurbaşkanı görevinde bulunan  Recep Tayyip Erdoğan, AK Partinin Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Toplantısı esnasında konuşma gerçekleştirdi. İYİ Parti'den istifasını açıklamış olan Tamer Akkal ise AK Parti'ye geçiş yaptı. Akkal'ın rozetini de Cumhurbaşkanı  görevinde bulunan Erdoğan taktı. 

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan'ın açıklamaları içerisinden bazıları ise şu şekilde;

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan  Erdoğan; ''İş Bankası'da Allah'ın izni ile Hazine'nin bir malı olacaktır. Bu özel parlamento, bu tarihi durumdaki kararı da Allah'ın izni ile alacaktır'' ifadelerine yer verdi. 

''Üreticilerden tüketiciye kadar, arada yer alan bu komisyoncular varya, asıl vurgunu bunlar vurmakta.'' ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı  görevindeki Erdoğan; ''Her şey içerisinde bu fiyatlara gerekir ise bir ayar çekme konusunda karar aldık, adımlarımızı atmış olacağız. Belediyeler içerisinde ekmek uygulamasına benzeyen çalışmayı sebze ve meyvede de yapmaya başlayabiliriz.'' şeklindeki ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı  görevinde bulunan Erdoğan, Suriye'de yer alan gelişmelere yönelik olarak; ''Yaptırımların listesi de dahil, hiçbir şekildeki tehdit bizi bu yoldan geriye döndüremez. Münbiç içerisinde yer alan teröristler bir kaç haftaya kadar buradan çıkarılmaz ise bizim beklememizde sona ermiş olur'' ifadelerine yer verdi.

''İşçi ile birlikte memur ve de emekli maaşlarında meydana gelen artışları ve gelişmeleri gerçekleştirdik. Enflasyon ile mücadele kampanyasıyla beraber milletimizin alım güçlerini arttırmaya çalıştık. Gerek vergi indirimleri ile gerekse gönüllü katılım ile milletimizin alımla ilgili gücünü yükseltmiş olduk. İhracat içerisinde 168 milyar olar tutarına geldik. Bu tarihi bir rekordur.'' ifadelerini kullandı

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.