Playstation'dan indirme kodlarıyla alakalı sınırlandırma

Eğer sizinde bir PlayStation konsolunuz var ise, herhangi bir  tane oyunu ‘'nakit para’' kullanarak satın almanın 2 farklı yolu bulunuyor. İlki, oyunun fiziksel durumdaki disklerini satın almak.

Playstation'dan indirme kodlarıyla alakalı sınırlandırma


Eğer sizinde bir PlayStation konsolunuz var ise, herhangi bir  tane oyunu ‘'nakit para’' kullanarak satın almanın 2 farklı yolu bulunuyor. İlki, oyunun fiziksel durumdaki disklerini satın almak. ikinci yol ise oyun mağazaları içerisinden oyunun dijital indirme kodlarını satın alarak sahip olmak. Lakin Sony şirketi de, oyunlara fiziksel durumdaki ulaşımı sınırlayacakmış gibi durmakta.

PlayStation konsolu tarafından dünya çapında yer alan bütün GameStop mağazalarına yollanmış olan nota bakıldığı zaman, ‘'Sony şirketi, 1 Nisan tarihi itibariyle hiçbir  tane perakende mağazaya dijital oyun indirme kodları sağlamamaya başlayaca'’ şeklindeki ifadeleri açık bir şekilde yer aldı. Fiziksel durumdaki disklere sahip  olan oyunlar, mağazalar üzerindeki yerini korumayı sürdürecek olsa bile, dijital oyunlara sadece PSN mağazası üstünden kolay bir şekilde ulaşabiliyor olacaksınız.

Bununla beraber PlayStation konsola sahip olanlar, PSN cüzdanları içerisine kredi yüklemek amacıyla oyun mağazalarından kredi kodlarını satın almayı da aralıksız olarak sürdürebiliyor olacaklar. Öte yandan söz konusu not sadece PlayStation oyunlarını kapsamakta. Xbox veyahut Switch  konsolunda yer alan oyunlarla alakalı olarak şimdilik benzeyen bir uygulama hiç bir şekilde söz konusu bir durumda değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.