Playstation Plus platformunun şubat ayındaki bedava oyunları kesinleşti

PlayStation Plus platformunun üyelerinin önünde fazlasıyla zengin bir Şubat ayının yer aldığını açık bir şekilde söyleyebiliriz.

Playstation Plus platformunun şubat ayındaki bedava oyunları kesinleşti


PlayStation Plus platformunun üyelerinin önünde fazlasıyla zengin bir Şubat ayının yer aldığını açık bir şekilde söyleyebiliriz. Şubat ayı içerisindeki hediyelerini resmi bir şekilde açıklamış olan Sony şirketi, bu ay içinde PS Plus platformunun  üyelerine Hitman: The Complete First Season ile birlikte For Honor isimli oyunlarını hediye etmiş olacak.

Bütün bu oyunların yanında Sony şirketi, 10 GB boyutunda bulunan bulut depolaması ile ilgili sınırını ise Şubat ayı içerisinde 100 GB’lık bir boyuta çıkartmış olacak.

Eskiden kendisinden çok fazla  söz ettirmeyi başaran Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots  isimli oyunla birlikte Divekick isimli oyun ise PlayStation 3 konsolunun kullanıcılarına verilmiş olacak. Divekick isimli oyunun PlayStation 4 konsoluyla uyumlu bir durumda olduğunu da söylemekte büyük bir fayda var.

Sony şirketi, PlayStation Vita  konsolunun kullanıcılarına ise kule savunma oyunlarından biri olan Gunhouse ile birlikte Rogue Aces adlı bir aksiyon oyununu hediye etmiş olacak.

Sony şirketi, açıklamış olduğu PlayStation 3 konsolu ile birlikte PlayStation Vita konsolu için belirttiği oyunlarının bu platformlara gelecek son oyunlar olacağını ifade etti. 8 Mart 2019 tarihi itibariyle PlayStation 3 konsolu ve PlayStation Vita konsolunun oyunlarının aylık PS Plus oyunlarının içerisinde olmayacağı da açık bir şekilde ifade edildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.