Playstation Plus üyeleri için nisan ayının bedava oyunları kesinleşti

Üyelerine sunmuş olduğu avantajlarla pek çok PlayStation kullanıcısının oyunla ilgili deneyimini iyileştirmekte olan PlayStation Plus, her ay bütün üyelerine sunmakta olduğu ücretsiz oyunlarına 2 tane oyun daha ilave etti.

Playstation Plus üyeleri için nisan ayının bedava oyunları kesinleşti


Üyelerine sunmuş olduğu avantajlarla pek çok PlayStation kullanıcısının oyunla ilgili deneyimini iyileştirmekte olan PlayStation Plus, her ay bütün üyelerine sunmakta olduğu ücretsiz oyunlarına 2 tane oyun daha ilave etti. Nisan ayına fazlası ile kısa bir zaman kalmışken Sony şirketinden gelmiş olan açıklamaya bakılırsa gelecek ay PlayStation Plus üyeleri Conan Exiles ile The Surge isimli oyunu ücretsiz bir şekilde indirebilecek.

Conan Exiles isimli oyun ise Funcom şirketi tarafından Unreal Engine kullanılarak geliştirilmiş bir aksiyon macera oyunu şeklinde 2018 senesinin Mayıs ayında karşımıza gelmişti. PlayStation 4 konsolu ile birlikte Xbox One konsolu ve Microsoft Windows konsolu için yayınlanmış olan bu oyun, şu anda Steam üzerinde 109 Türk Lirası etiket fiyatına sahip olarak satışta. Oyunla ilgili olarak daha detaylı bilgiye oyuna ait resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

The Surge isimli yapım ise Deck13 tarafından geliştirilmiş olan ve 2017 senesinin Mayıs ayında piyasaya çıkartılan bir RPG oyunu şeklinde karşımıza çıkmakta. Aynı Conan Exiles isimli oyunda olduğu gibi PlayStation 4 konsolu ile birlikte Xbox One konsolu ve Microsoft Windows konsoluna paylaşılmış olan oyun, şu anda Steam üzerinde 95 Türk Lirası tutarındaki bir fiyat etiketine sahip. The Surge isimli oyunla alakalı daha detaylı bilgiye ise resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Her 2 tane oyunun da 2 Nisan tarihi itibariyle PlayStation Plus üyeleri için indirilebilir bir halde olacağını ilave edelim. PlayStation ile öteki platformlarda paylaşılan ücretsiz oyunları sizlerle paylaşmaya gelecek günlerde devam ediyor olacağız. Kaçırmamak içinse bizi takipte kalmanızı öneriyoruz..

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.