En hızlı satışı yapılan model V15 Pro modeli oldu

Değişik pazarlar içerisinde araştırmalar gerçekleştirilen Growth from Knowledge'ın (GfK) en son verilerine bakıldığında Vivo şirketi, Hindistan'da yer alan en hızlı büyüme gösteren marka şeklinde içinde yer aldığı yolda emin adımlarla ilerlemekte.

En hızlı satışı yapılan model V15 Pro modeli oldu


Değişik pazarlar içerisinde araştırmalar gerçekleştirilen Growth from Knowledge'ın (GfK) en son verilerine bakıldığında Vivo şirketi, Hindistan'da yer alan en hızlı büyüme gösteren marka şeklinde içinde yer aldığı yolda emin adımlarla ilerlemekte. Aynı zaman içerisinde Vivo şirketi, yapmış olduğu çıkışlarla da büyüme istatistiklerinde global sektör firmalarını da geride bırakmış oldu.

Geçmiş olduğumuz senenin Ocak ayından 2019 senesinin Ocak ayına kadar geçmiş olan süreç içinde Vivo şirketi; %60,9 daha çok cihaz satışı yaptı, %63,2  oranında daha çok kar elde etmiş oldu. Global market içerisindeyse bu durum %14,2 oranında satış ve %16,8  oranında kar artışı şeklinde kaydedildi. Çin asıllı firmanın son 3 ayı da son 1 senesinde geçirmiş olduğu en iyi zamanları olarak açıklandı.

Firmanın V serisinde yer alan en yeni üyesi olan V15 Pro modeli, Vivo şirketinin en hızlı ve çok büyük bir miktarda satışı gerçekleştirilen akıllı telefonu olma unvanına da sahip oldu. Vivo şirketinin Marka Strateji Müdürü ise; ''Vivo ailesi olarak müşteri memnuniyeti için fazlasıyla önem vermekteyiz. Ürünlerimiz içerisinde müşterilerimize gerçek açıdan uygun fiyatlar sunuyor olmamız, sektörün gelişmekte olan marketinde hızlı ve kesin bir biçimde yer edinmemize imkan tanıdı. Hindistan pazarıyla ilgili elimizde bulunan çok daha başarılı istatistikleri paylaşmak ise bizim için  fazlasıyla gurur verici.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.