Poco F1 modeli iPhone 8 modelini adeta salladı

Daha öncesinde 960 fps ile birlikte ağır çekim modlarına kavuşacak olduğu konusunda açıklamalar yapılan Poco F1 isimli model, orta segmentteki en canavar telefonlarından bir tanesi olmayı da devam ettirmekte

Poco F1 modeli iPhone 8 modelini adeta salladı


Daha öncesinde 960 fps ile birlikte ağır çekim modlarına kavuşacak olduğu konusunda açıklamalar yapılan Poco F1 isimli model, orta segmentteki en canavar telefonlarından bir tanesi olmayı da devam ettirmekte. Hem satışlar esnasında görmekte olduğu yoğun ilgi ile birlikte hem ise devamlı olarak telefonu bir üst düzeye çıkartmakta olan güncellemelerle dikkatleri çekmeyi başaran Poco F1 modelinin DxOMark içerisinde yer alan kamera değerleri de açıkça kesinleşti.

Ülkemiz içerisinde de 2.500 Türk Lirası bandında satılmakta olan Poco F1 modelinin DxOMark  üzerinde yer alan değerleri meraklı bir şekilde beklenmekteydi. Poco F1 modeli, test sonrasında fotoğraf kategorisi içerisinde 92, video kategorisi içerisindeyse 90 not almaya layık görüldü. Almış olduğu bu puan sayesinde video kategorisi içerisinde iPhone 8 modelini yakalamayı başarmış olsa bile fotoğraf kategorisi içerisinde 93 puan almış olan cihazdan sadece bir adım geride kaldığı görüldü.

Testin sonuçlarına bakılırsa telefon hem video modunda hem ise fotoğraf modunda özellikle de oto - fokus yapmaktayken çok mükemmel işler çıkartmakta. Bununla beraber kontrast seviyesiyle birlikte beyaz dengesi de dış mekanlar içerisinde fazlasıyla başarılı. Cihazın karanlık olduğunda göstermiş olduğu performansı da muadillerine bakıldığında orta  bir seviyede bulunuyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.