İmplant yaptırırken bunlara dikkat etmek gerekli

İmplant ile ilgili çalışmaların başarısının ağız, diş ve de çene cerrahisi uzmanı, protezin uzmanı, periodontolog ve de hasta arasında yer alan uyuma bağlı olduğunu ifade eden Ağız, Çene ve Diş Cerrahisi Uzmanı  görevinde bulunan Doktor Levent Uslucan

İmplant yaptırırken bunlara dikkat etmek gerekli


İmplant ile ilgili çalışmaların başarısının ağız, diş ve de çene cerrahisi uzmanı, protezin uzmanı, periodontolog ve de hasta arasında yer alan uyuma bağlı olduğunu ifade eden Ağız, Çene ve Diş Cerrahisi Uzmanı  görevinde bulunan Doktor Levent Uslucan ''Tüm uzman doktorları kendi bünyesi içerisinde barındırmakta olan ve sterilizasyon şartlarının fazlası ile iyi olduğu bir tane kurumun tercih edilecek olması başarının ilk kriteri arasında yer almaktadır. Öte yandan sağlıklı, sigara kullanmayan ve ağız bakımı çok iyi bir seviyede bulunan bireylerde dental implantlar ömür boyunca ağızda sorunsuz bir şekilde kalabilirler. Bu nedenden dolayı da güvenilir  durumda bulunan kurumlar tedaviden sonra ömür boyunca garanti sertifikası vermekten  hiç bir şekilde çekinmezler.

Bugün dünya üstünde binlerce sayıda  implant markası yer almaktadır. Kaliteli  durumda olan implant markalarının fiyatları genel bir şekilde belirli bir seviyede yer alırlar. Piyasanın ortalamasının daha altında ucuza yaptırılmış olan implantların bir zaman geçtikten sonra çene kemiğinizi eritip sağlığınıza zarar verebilecek olduğunu da hiç bir şekilde unutmamalısınız.

İmplant markası şeklinde uzun  bir vadede başarısı çok iyi bir şekilde kanıtlanmış, teknik destek hususunda sıkıntısı bulunmayan, protez üst yapısıyla ilgili olarak parçaları seneler sonra bile bulunabilmekte olan implant sistemlerinin seçilmesi konusunda çok büyük bir yarar vardır.'' ifadeleri ile konuştu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.