POCO F2 sızıntıları konusunda resmi bir şekilde açıklama yapıldı

Geçmiş olduğumuz hafta  içerisinde performans testinde gün yüzüne çıkartılmış olan Xiaomi Poco F2 modelinin özellikleri bayağı bir tartışma konusu durumuna gelmişti.

POCO F2 sızıntıları konusunda resmi bir şekilde açıklama yapıldı


Geçmiş olduğumuz hafta  içerisinde performans testinde gün yüzüne çıkartılmış olan Xiaomi Poco F2 modelinin özellikleri bayağı bir tartışma konusu durumuna gelmişti. Aktarılmış olan bilgilere bakılır ise Snapdragon 845 isikli işlemciden gücü almış olduğu ifade edilen bu telefonun tekrar Poco F1′de gerçekleştiği gibi 6 GB'lık bir RAM seçeneğiyle karşımıza çıkacağı belirtilmişti.

Bu hariç olarakta Android Pie işletim sistemiyle çalışmakta olduğunu gözlemlemiş olduğumuz bu telefonun Poco F1 modeliyle özelliklerinin aynı olacağı lakin ekran ile birlikte kamera ve de  batarya benzerindeki bölümlerde çok önemli değişikliklerin yapılacak olduğu ileri sürülmüştü.

Bugünde, POCO'nun Hindistan Genel Müdürü  görevinde bulunan C. Manmohan geçmiş olduğumuz günlerde gün yüzüne çıkartılmış olan özelliklerin gerçekleri yansıtmadığını ifade ederek tartışmalara son noktayı koymuş oldu.

Manmohan Twitter hesabı üzerinden Poco F2  modeliyle alakalı yapmış olduğu açıklamayla beraber bahsi geçen özelliklerin gerçeği hiç bir şekilde yansıtmadığını ve de Poco F1 modelinden fazlasıyla üstün bir telefon geliştirmiş olduklarının da müjdesini vermiş oldu.

Halen bahsi geçen bu telefonun  tam olarak ne zaman piyasaya sunulacak olduğu hakkında net bir bilgimizin yer almadığını da belirtmekte yarar var. Fakat, Poco F2 modelinin Qualcomm şirketinin yeni nesil amiral gemisi işlemcisinden olan Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak olduğunu da özellikle belirtmek gerekli.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.