Pokemon oynayanlara büyük bir hayal kırıklığı

Yeni karşımıza gelecek Pokémon oyunları olarak açıklanan Pokémon Sword ile birlikte Pokémon Shield isimli yapımlarda çok sevilen bazı Pokémon’ların yer almayacağı netlik kazanmaya başladıktan sonra oyunun yapımcıları içinde çok büyük tepkiler gösterilmeye başlandı.

Pokemon oynayanlara büyük bir hayal kırıklığı


Yeni karşımıza gelecek Pokémon oyunları olarak açıklanan Pokémon Sword ile birlikte Pokémon Shield isimli yapımlarda çok sevilen bazı Pokémon’ların yer almayacağı netlik kazanmaya başladıktan sonra oyunun yapımcıları içinde çok büyük tepkiler gösterilmeye başlandı. Nintendo Switch isimli konsola özel olarak çıkacağı açıklanan bu oyun, bu zamana kadar en fazla beklenmiş Pokémon oyunlarından bir tanesi haline gelmiş bir vaziyette. Yeni geleceği açıklanan oyunların, serinin konsol üzerinde oynanabilen ilk oyunları olabilmesi yönünden de önemi  çok büyük.

Gelmiş olan yeni haberlere bakılır ise yeni karşımıza çıkacak oyunlar içerisinde Pokémon’lardan bazıları yakalanabilir bir durumda bulunmayacak. Pokédex bitirilecek ve eski oyunlar üzerinde gerçekleştiği gibi oyuncuların kendilerine ait Pokémon’larını yeni gelecek oyunlara taşıyabilmesi özelliği de sona erdirilecek. Bu  söz konusu haberlerin çıkmasından sonra  ise oyuncular, geliştiricilerden biri olan Gamefreak şirketini büyün Pokémonları ilave etmediğinden dolayı tembel olmak ile suçladı. Bu sebepten dolayı da Kasım ayı içerisinde çıkacak oyunları beklemekte bulunan oyuncular, daha oyunun çıkmasına aylar varken hayal kırıklığı yaşamaya başlamış oldular.

Oyunculardan gelmeye başlayan tepkilerin ardından geliştiriciden ise özel  bir açıklama yapıldı. Yapılmış olan açıklama içerisinde oyunlardan çıkartılmış olan Pokémon’ların  aslında kalıcı bir şekilde çıkartılmadığı ifade edildi. Aynı zaman içerisinde bu söz konusu kararı çok iyi bir şekilde düşünüp taşındıktan sonra vermiş olduklarını ifade eden Gamefreak şirketinin yöneticileri, oyuncuların bu yöndeki sinirini az da olsa yatıştırmış oldu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.