Samsung şirketi yeni telefon tasarımıyla çok heyecanlandırdı

Samsung şirketinin satışa çıkarttıktan çok kısa bir zamandan sonra ekran üzerinde yer alan büyük hatalardan dolayı geri toplama kararı aldığı Galaxy Fold isimli modelin tekrardan piyasaya çıkartılma tarihiyle alakalı olarak halen bir bilgi bulunmuyor.

Samsung şirketi yeni telefon tasarımıyla çok heyecanlandırdı


Samsung şirketinin satışa çıkarttıktan çok kısa bir zamandan sonra ekran üzerinde yer alan büyük hatalardan dolayı geri toplama kararı aldığı Galaxy Fold isimli modelin tekrardan piyasaya çıkartılma tarihiyle alakalı olarak halen bir bilgi bulunmuyor. Fakat bugün ortaya çıkmış olan yeni bir patent, Samsung şirketinin kullanıcılarını çok daha fazla heyecanlandıracak olabilir. Samsung şirketine ait durumda bulunan ve LetsGoDigital şirketi tarafından renklendirilmiş olan bir patent, ilgi çeken çok daha yeni bir akıllı telefon tasarımını da açık bir şekilde ortaya çıkartmış oldu.

Görünüşe bakılır ise Samsung şirketi, katlanabilir  özelliğe sahip telefon tarzına çok daha büyük bir darbe vurup genişleyebilme özelliğine sahip telefon trendine geçmeyi planlamakta. Fotoğraflardan da çok iyi bir şekilde anlaşılabileceği gibi telefonun 2 tarafında da birer  tane genişletme aparatı yer alıyor. Bu aparatlar sayesinde ise telefon, katlama izleri bulunmadan adeta bir tablet gibi kullanılabiliyor olacak.

Aslında yine bu tasarımın da tozların cihazın iç kısmına rahat  bir şekilde girip çıkabilecek olması, kılıfla beraber kırılmaz cam benzerindeki koruyucuları kullanamayacak olmak, cebinizde olduğu esnada ya da çantanızda olduğu esnada ekranın kendi kendisine uzayarak tahrip olması benzerindeki kendisine ait bir takım problemleri de bulunabilir. Ekranın tam olarak nasıl uzayacak olduğu da meraklı bir şekilde beklenilen konuların arasında yer alıyor. Bu söz konusu tasarımı piyasa içerisinde görmek amacıyla daha uzun bir süre beklememiz gerekiyor gibi gözüküyor..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.