PS Vita için yolun sonu gözüktü

İlk piyasaya çıkartıldığı zamanlarda PS Vita isimli konsol, Sony şirketinin beklemekte olduğu gibi bir çıkış gerçekleştirememişti.

PS Vita için yolun sonu gözüktü


İlk piyasaya çıkartıldığı zamanlarda PS Vita isimli konsol, Sony şirketinin beklemekte olduğu gibi bir çıkış gerçekleştirememişti. Aslında her ne kadar oyunları taşınabilir özelliğe sahip bir oyun konsolu üzerinde uygulama fikri kulağa  çok ilginç bir durumda gelse bile, oyuncular tarafından çok fazla tutulmadı. Cihazın sunmuş olduğu olanaklar kullanıcılar tarafından yeterli bir seviyede bulunmadı ve yazılım açısından da fazlasıyla zayıf bir durumda bulundu.

PS Vita isimli konsol, Sony şirketi için eleştirmenler tarafından aslında ekonomik bir başarısızlık şeklinde kabul görülmekte. Sony şirketi, Eylül 2018 tarihinde gerçekleşen Tokyo Oyun Fuarı esnasında, gelecek ayın son günü içerisinde taşınabilir oyun konsolunu gözden çıkartacak olduğunu resmi olarak duyurdu. Şu anda dahi üretimi durdurulduğundan dolayı sıfır bir PS Vita bulabilmek neredeyse olanaksız. Eğerki PS Vita konsolu almayı düşünmekteyseniz dahi, muhtemel olarak konsol sadece PlayStation 4 konsolunuzda yer alan oyunları görüntüleyebilmenize fayda sağlayacaktır. Tabiiki bu sözü edilen olay bir dizüstü bilgisayar ya da akıllı telefon aracılığı ile de yapılabilir.

Sony şirketinin yeni bir tane taşınabilir özelliğe sahip oyun konsolu piyasaya çıkartması çok mümkün olmamakla beraber, firma halen PS Vita konsolunda yapmış olduğu hatalardan birkaç tane ders çıkartabilir. Ufukta görünmekte olan PlayStation 5 konsoluyla beraber, Sony şirketinin çok iyi bir çıkış yapması beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.