PUBG içinde yeni bir sistem

Playerunknown's Battlegrounds isimli yapım, oyuncuların tam olarak hangi silah üzerinde ne kadar başarılı olabildiklerini görebilecek oldukları '‘Silah Ustalık’' isimli sistemi resmi bir şekilde devreye sokmuş durumda.

PUBG içinde yeni bir sistem


Playerunknown's Battlegrounds isimli yapım, oyuncuların tam olarak hangi silah üzerinde ne kadar başarılı olabildiklerini görebilecek oldukları '‘Silah Ustalık’' isimli sistemi resmi bir şekilde devreye sokmuş durumda. Yeni gelen bu özellikle beraber, oyuncular  tam olarak hangi silahta ne kadar yetenekli durumda bulunduklarını ve silahları üzerinde hangi eklentileri ne kadar zaman kullanmış olduklarını da istatistiksel bir şekilde görebiliyor olacak. Öte yandan bu sistem, oyuncuların belli silahlar üzerindeki başarılarına bakıldığında onlara amblemlerle beraber ödüller de ilave edecek. Şu anda sadece bilgisayar versiyonuyla alakalı paylaşılan bu sistem, gelecek günlerde Xbox One ile birlikte PlayStation 4 konsolun da da kullanılabilir bir duruma gelmiş olacak.

Maç içerisinde toplamış olduğunuz Silah Deneyim Puanları (Weapon XP) ise, Silah Ustalığıyla alakalı amblemlerini kazanabilmenizi sağlamış olacak. Öte yandan oyuncuların zor pozisyonlar içerisinde yapmış olduğu katletmeler;  çok daha uzun zaman boyunca yaşamda kalmalarını, daha çok düşman öldürmelerini ve çok daha hızlı  bir şekilde Weapon XP kazanmalarını sağlamış olacak. Her silahta da toplamda 10 ustalık seviyesi yer alacak. Oyuncular  ise söz konusu bu ustalık seviyelerinde ilerleme gösterdikçe oyun içerisinde kilitli durumdaki eşyaları açabilme fırsatını yakalamış bulunacaklar.

Oyunun yapımcı firması ise; ''Silah Ustalığı isimli özellik, şu an içerisinde tasarlanmış fazlasıyla daha büyük bir sistemin ilk parçasıdır'' şeklinde bir açıklama gerçekleştirdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.