Minecraft için Mojang tarihindeki en büyük güncelleme

Ülkemiz ile beraber dünyanın genelinde çok büyük bir oyuncu kitlesine sahip olarak öne çıkan Minecraft isimli yapım, tarihindeki en büyük güncellemesini almış oldu.

Minecraft için Mojang tarihindeki en büyük güncelleme


Ülkemiz ile beraber dünyanın genelinde çok büyük bir oyuncu kitlesine sahip olarak öne çıkan Minecraft isimli yapım, tarihindeki en büyük güncellemesini almış oldu. Mojang'a ait olan Village & Pillage ismi ile paylaşmış olduğu güncelleme, oyuna pek çok yeni silahla beraber hayvan ilave ediyor.

Bilmekte olduğunuz gibi Minecraft son birkaç seneden beri Microsoft şirketine ait ve bu  söz konusu el değiştirmenin sonrasında oyunun güncellenme oranında da çok büyük bir artış oldu. Bir dönemlerde YouTube Türkiye'nin başrol oyuncularından bir tanesi haline gelen Minecraft, yeni gelen güncelleme ile beraber adeta yeni bir tane oyun deneyimi vaat etmekte.


Village & Pillage ise, oyuna pek çok yeni öge ile birlikte hayvan ve de çeşitli değişiklikler ilave etmiş oluyor. 22 Nisan tarihi içerisinde resmi bir şekilde çıkış yapmış olan bu güncellemenin Minecraft tarihi içerisindeki en büyük güncelleme olmasına ise  hiç bir şekilde şaşırmamak gerekiyor. Güncellemenin  söz konusu bu oyuna neler ilave ettiğini daha detaylı  bir şekilde öğrenmek amacı ile oyunun resmi web sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.