PUBG Mobile oyunu için kansız bir alternatif paylaşıldı

Vatandaşlarına bir çok değişik hususta sınırlamalar getirmiş olan Çin Hükumeti, geçmiş olduğumuz ay paylaşılan bir tane bildiriyle beraber video oyunlarında da bir takım katı kurallar getirdiğini duyurmuştu.

PUBG Mobile oyunu için kansız bir alternatif paylaşıldı


Vatandaşlarına bir çok değişik hususta sınırlamalar getirmiş olan Çin Hükumeti, geçmiş olduğumuz ay paylaşılan bir tane bildiriyle beraber video oyunlarında da bir takım katı kurallar getirdiğini duyurmuştu. Buna bakılır ise video oyunları üzerinde ceset ile birlikte kan benzerindeki öğelerin gösterilmesi yasaklanmış oldu. Bu söz konusu durum, PUBG Mobile benzerindeki popüler hale gelen oyunları da çok fazla etkilemekteydi.

PUBG Mobile isimli yapımın geliştiricisi olan Tencent Games şirketi, hükumetin dostu  olan yeni battle royal oyunlarından Game for Peace isimli yapımı resmi bir şekilde paylaştı. PUBG Mobile isimli yapımla nerdeyse bire bir aynı durumdaki oyunda herhangi bir  tane rakibinizi vurduğunuz zaman kan yerine ışık çıkmakta. Rakibinizi saf dışı bırakmış olduğunuzda da rakibiniz diz çöküp el sallamakta ve  sonrasında ise ortadan kaybolmakta.

Çin asıllı PUBG Mobile yapımının oyuncularının bu söz konusu duruma ne şekilde bir tepki verecek oldukları bilinmemekte fakat Tencent şirketi, oyuncuların  da PUBG Mobile  üzerindey er alan verilerini direkt bir şekilde Game for Peace’e aktarıp çok büyük bir basitlik sağlamış vaziyette. Game for Peace isimli yapımın oyun içi arayüzü ile birlikte yenilenen '‘eleme'’ efektini ise firmanın paylaştığı videodan hemen izleyebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.