PUBG Mobile oyunu için yeni bir güncelleme geldi

Tencent Games şirketi, mobil oyun dünyasını adeta kasıp kavurmuş olan PUBG Mobile isimli oyunda yeni bir güncelleme paylaşıldı.

PUBG Mobile oyunu için yeni bir güncelleme geldi


Tencent Games şirketi, mobil oyun dünyasını adeta kasıp kavurmuş olan PUBG Mobile isimli oyunda yeni bir güncelleme paylaşıldı. 1.7 GB boyutu bulunan PUBG Mobile 0.11.5 isimli güncellemeyle beraber oyuna yeni silahlarla birlikte araçlar ve de hava durumları ilave edildi. PUBG Mobile isimli yapım 0.11.5 güncellemeyle beraber gelmiş olan yenilikleri de aşağıda yer alan listede görebilirsiniz;

- Vikendi haritası için Scar-L silahının yerine G36C isimli taarruz tüfeği ilave edildi. Silah, aynı M416 ve de M16A4 benzerindeki 5.56 mermiler kullanıyor olacak.
- Tukshai veyahut Auto-Rickshaw isimli 3 tekerlekli bir araç; jeep ile birlikte sedan ve de minibüs yerine Sanhok haritasına ilave edildi.
- Zombiler tekrardan yapılandırıldı. Artık daha öncesinde erişemiyor oldukları bazı bölgelere de erişebiliyor olacaklar. Öte yandan maç içerisinde bazı zamanlar güçleri zayıflatmış olacak.
- Hazır durumdaki mesajlara ‘'ikmal aldım’' şeklinde bir masaj ilave edildi.
- Erangel ile birlikte Miramar haritalarına çok daha dinamik hava durumu özelliği gelmiş oldu. Böylelikle maç içerisinde güneşli, sisli ve yağmurlu gibi çok değişik hava durumlarıyla karşılaşabiliyor olacaksınız.

Güncelleme şu anda sadece Tencent şirketinin resmi web sitesi üzerinde yayınlanmış bir halde. Kısa zaman içinde Play Store üzerinde yayınlanması beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.