PUBG yeniden yükselişe geçmeye başladı

PUBG isimli yapım son zamanlar içerisinde hem satış hem ise oyuncu açısından çok önemli düşüşler yaşıyordu.

PUBG yeniden yükselişe geçmeye başladı


PUBG isimli yapım son zamanlar içerisinde hem satış hem ise oyuncu açısından çok önemli düşüşler yaşıyordu. Ekim ayı geçtikten sonra ilk kez, PUBG  oyunu anlık 1 milyon tane oyuncu sayısına erişmiş bir halde. Ocak 2018 tarihi içerisindeki eş zamanlı  bir şekilde 3,2 milyon tane oyuncu sayısının hemen sonra, oyun bu açıdan kendi rekorunu kırmayı başarmıştı. Fakat son zamanlar içerisinde 1 milyonun da altında seyretmekteydi.

Kasım ayı içerisinde 895.000 tane dolaylarında olduğu görülen anlık oyuncu zirvesi, Aralık ayı içerisinde yaklaşık 1,1 milyon taneye kadar yükseldi. Git gide düşmekte olan anlık oyuncu sayısı, Ocak ayı itibariyle ilk defa yükselmiş oldu. Bu yükselmeyi ise birkaç şeye bağlayabiliriz. Kasım ayının  son haftasında gerçekleşmiş olan Black Friday ve geçmiş olduğumuz günlerde başlamış olan kış indirimleri, satış hususunda destek olmuş olabilir.

Tabii ki de bununla beraber, artışı sağlamış olan en önemli şey yeni gelen kar haritalarından Vikendi. Bir çok yeni değişiklik ile beraber, PUBG isimli yapım son zamanlar içerisinde çok önemli güncellemeler almış oldu. Yani eski oyuncuları tekrardan sahaya geri çekmeyi istiyorlar da desek yanlış olmaz. Son zamanlar içerisinde oyuncu kitlesini, rakip  durumdaki oyunlara kaptırmış olan firmanın, farklı ne adımlar atacak olduğu da büyük bir merak konusu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.