Radar noktaları artık Google Haritalar üzerinde görülebilecek

Google Haritalar isimli uygulama, belirli bölgeler içerisinde hizmete girecek biçimde fazlasıyla yararlı bir yenilik edinmiş oldu.

Radar noktaları artık Google Haritalar üzerinde görülebilecek


Google Haritalar isimli uygulama, belirli bölgeler içerisinde hizmete girecek biçimde fazlasıyla yararlı bir yenilik edinmiş oldu. Buna bakılır ise Google Haritalar isimli uygulama içinde küçük ikonlar aracılığı ile, sürüş sırasında nerelerde radar bulunduğunu açık bir şekilde görebiliyor olacaksınız..

Tabiiki de araç kullanma esnasında cep telefonuyla uğraşmak çokta iyi bir fikir değil; bundan dolayı da Google şirketi, sizleri sesli uyarı yöntemi kullanarakta radarlara karşı haberdar ediyor olacak.  Bu  bahsi geçen özellik şu anda tüm Google Haritalar kullanıcılarına sunulmuş bir durumda değil. Yalnızca Android işletim sisteminin kullanıcılarıyla birlikte bu kullanıcıların da belli bir bölümüne hizmet vermekte.

Google şirketi, bu özelliği uygulamanın kullanıcılarına bölge bölge sunmaya başlamış bir durumda. Reddit  platformunun kullanıcılarının keşfetmiş olduğu üzre, herhangi bir biçimde bu özelliği el ile açabilmenizde hiç bir şekilde olanaklı değil. Bu açıdan biraz beklemeniz gerekli olacak.

Ülkemiz içerisinde fazla rağbet görmemekte olsa bile Waze adına sahip uygulamadan alınmış olan farklı bir önemli özellik de kaza ile birlikte radar raporlaması oldu. Google Haritalar isimli uygulama her ne kadar piyasa içerisindeki en güvenilir harita uygulaması olarak öne çıksa bile rakiplerinin güzel  durumdaki özelliklerini teker teker bünyesine eklemeye de hiç bir şekilde ara vermeden devam etmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.