Rage 2 oyunuyla alakalı sistem gereksinimleri açıklandı

Rage 2  isimli oyun günler geçtikçe popülerliğini çoğaltmaya da devam etmekte. Tanıtım videoları ile birlikte hileler falan derken oyunseverler tarafından çok fazla konuşulmaya başlanan Rage 2 isimli oyunun piyasaya çıkmasına da  sadece 10 gün kalmış durumda.

Rage 2 oyunuyla alakalı sistem gereksinimleri açıklandı


Rage 2  isimli oyun günler geçtikçe popülerliğini çoğaltmaya da devam etmekte. Tanıtım videoları ile birlikte hileler falan derken oyunseverler tarafından çok fazla konuşulmaya başlanan Rage 2 isimli oyunun piyasaya çıkmasına da  sadece 10 gün kalmış durumda. Oyunun yapımcı şirketi olan Bethesda Softworks şirketi, Rage 2 isimli oyunla alakalı heyecanlı bekleyişini devam ettirirken, bir taraftan da oyunun tanıtımlarını yapmayı hız kesmeden sürdürmekte. oyuna ait minimum ile birlikte tavsiye edilen sistem gereksinimleri de bugün itibariyle resmen açıklandı.


Minimum olarak
Windows 7 ile birlikte Windows 8.1 veyahut Windows 10 işletim sistemi (64 Bit özelliğinde olmak mecburiyetinde).
Intel Core i5-3570 modeli ya da AMD Ryzen 3 1300X modelindeki bir işlemci.
8 GB'lik bir RAM 
Nvidia GTX 780 modeli ya da AMD R9 280  modelindeki ekran kartı
50 GB'lik bir boş alan.

Rage 2 isimli oyunu sağlıklı bir biçimde oynayabilmek amacıyla da bu gibi bir sisteme sahip olmanız gerekli. 


Tavsiye edilmiş gereksinimler ise
Windows 7 ile birlikte Windows 8.1 veyahut Windows 10 işletim sistemi (64 Bit özelliğine sahip olmak mecburiyetinde).
Intel Core i7-4770 modeli ya da AMD Ryzen 5 1600X  modelindeki bir işlemci.
8 GB'lik bir RAM
Nvidia GTX 1070 modeli ya da AMD Vega 56 modelindeki ekran kartı
50 GB'lik bir boş alan.

Oyunla alakalı bu sistem gereksinimleri düşünüldüğünde ise tam olarak nasıl bir performans sağlayacak olduğu, optimizasyon problemlerinin oluşup oluşmayacak olduğu hususunda da bir takım tereddütlerimiz oluşmadı dersek yanlış olur. Bu durumu ise sadece oyun piyasaya çıktıktan sonra deneyimlemiş olabileceğiz. Oyun ayrıca Steam platformu üstünden satılmaya başlanacak ve fiyatı ise 299 Türk Lirası tutarında  olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.