Vivo S1 pro modeli resmen tanıtıldı

Vivo şirleti, firmanın orta segment içerisindey er alan en yeni temsilcilerinden Vivo S1 Pro modelini resmi bir şekilde tanıttı.

Vivo S1 pro modeli resmen tanıtıldı


Vivo şirleti, firmanın orta segment içerisindey er alan en yeni temsilcilerinden Vivo S1 Pro modelini resmi bir şekilde tanıttı. Qualcomm şirketine ait  Snapdragon 675 işlemcisiyle fazlasıyla yeterli bir performans sunmakta olan bu cihaz, 3.700 mAh büyüklüğüne sahip bataryası ve de 48 megapiksellik çözünürlüğe sahip ana kamerası sayesinde hemen her konuda da beklentileri karşılayabilmeyi vadetmekte.

Vivo S1 Pro modeli, son dönemler içerisinde özellikle de Çin asıllı akıllı telefon üreticileri içerisinde çok fazla popüler hale gelen komple çerçevesiz ekrana sahip tasarımı tercih etmiş bir vaziyette. Bunun sayesinde ise cihazın ön tarafında ön kamerayla alakalı herhangi bir çentik veyahut çerçeve yer almamakta. Ön kamerası, cihazın üst kısmında açılıp kapanma özelliğine sahip bir mekanizmanın içerisine yerleştirilmiş bir vaziyette.

Vivo S1 Pro modeli, 6 GB'lik bir RAM + 256 GB'lik bir depolama alanının yanı sıra  8 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik bir depolama olmak üzre 2 değişik bellek seçeneği sunmakta. Her 2 tane seçenekle alakalı olarakta fiyat etiketi yaklaşık olarak 2.399 Türk Lirası tutarında açıklanmış oldu. Tabii ki  de bu fiyat etiketlerine ülkemiz içerisinde akıllı telefonlara uygulanmakta olan vergiler hiç bir şekilde  dahil değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.