RE 2 isimli oyunu sadece 1 haftada cracklediler

CAPCOM şirketinin Resident Evil serisi içerisindeki en efsane oyunları arasında yer alan RE 2'yi tekrardan yapacak olduğu haberinden bu zaman oyun dünyası çok heyecanlı bir bekleyiş içerisindeydi

RE 2 isimli oyunu sadece 1 haftada cracklediler


CAPCOM şirketinin Resident Evil serisi içerisindeki en efsane oyunları arasında yer alan RE 2'yi tekrardan yapacak olduğu haberinden bu zaman oyun dünyası çok heyecanlı bir bekleyiş içerisindeydi. 25 Ocak tarihi içerisinde oyuncularla buluşmuş olan yapım, daha ilk gününden %100 oranında zamlanıp Türkiye'de yer alan oyuncuları çok fazla üzmüştü.

Denuvo DRM isimli kopya koruma sistemini kullanmakta olan Resident Evil 2: Remake isimli yapımın aylar boyunca kırılamayacak olduğu konusunda bir düşünce vardı. Fakat piyasanın en çok bilinen hacker gruplarından biri olan CODEX, daha bir hafta bile geçmemiş bir durumdayken oyunu kırmayı başarmış oldu.


En son ise şunu belirtmekte bir yarar var: Elbette ki herkes orijinal bir şekilde oyun satın alıp yapımcıların  göstermiş oldukları emeklerine destek olmalı. Her şeyden daha önce ise bu bizim kesin bir şekilde insani zorunluluğumuz. Fakat ülkemizde yer alan mevcut döviz kurları içerisinde bile Resident Evil 2: Remake isimli yapım, dünya üzerinde en pahalı bir fiyat ile Türkiye içerisinde satılıyor. Yapımcıların da ülkemizde yer alan oyuncuları orijinal  bir oyun alma konusunda teşvik etmesi amacıyla kesinlikle elini taşın altına koyması artık gerekli bir durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.