Sözleşmesinin askıya alınmış olduğu açıklandı

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde fazlasıyla sevilse bile ağır olduğundan dolayı gözden düşmüş olan Maicon, takım içerisinde kaldı.

Sözleşmesinin askıya alınmış olduğu açıklandı


Galatasaray Spor Kulübü içerisinde fazlasıyla sevilse bile ağır olduğundan dolayı gözden düşmüş olan Maicon, takım içerisinde kaldı. Galatasaray Spor Kulübü ise, Luyindama'ya lisans çıkartabilmek amacıyla Sambacı'nın sözleşmesini dondurma kararı aldı.

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde profesyonel bir şekilde çalışmakta olan, atmış olduğu goller ile birlikte takıma katkı sağlamış olan lakin ağır olduğundan dolayı sürekli olarak tartışılmakta olan Maicon'un sözleşmesinin askıya alınmış olduğu açıklandı. Teknik direktör görevinde bulunan Fatih Terim'in ''Hızlı stoper'' ile ilgili tanımına uymamakta bulunan Brezilya asıllı yıldız, Çin ile birlikte Japonya'dan gelmiş olan tekliflere karşın takımdan ayrılmamıştı.

30 yaşında bulunan Sambacının sözleşmesi, Luyindama transferinden dolayı donduruldu. Sao Paulo Kulübü içerisinden 8 milyon Euro tutarındaki bir ücretle gelmiş olan Maicon'un 2021 senesine kadar kontratı bulunmaktaydı. Ailevi nedenlerden dolayı kafası bayağı bir karışık durumda bulunan Maicon'un Brezilya'ya geri dönmeyi istediği fakat taliplisi olmadığından dolayı da kalmış olduğu bilgisine ulaşıldı. Luyindama ile takım içerisindeki yabancı sayısının 15 taneye yükselmesinden dolayı en zayıf halka şeklinde gözükmekte olan Maicon'un ise lisansının dondurulmasına bir karar verildi. Sambacı, 28 Şubat tarihine  kadarki zaman içerisinde Çin'e, 29 Mart tarihine kadarki zaman içerisinde Japonya'ya, 3 Nisan tarihine kadarki zaman içerisinde Brezilya'ya da transferi gerçekleşebilir.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.