Redmi K20 modeline ait AnTuTu sonucu ortaya çıktı

Xiaomi şirketinin alt markası şeklinde akıllı telefon piyasası içerisindeki varlığını devam ettiren Redmi şirketi, Snapdragon 855 işlemcisi bulunan yeni bir  tane amiral gemisi üstünde çalışmakta olduğunu geçmiş olduğumuz dönem içinde yapmış olduğu açıklamayla zaten  resmi olarak onaylamıştı.

Redmi K20 modeline ait AnTuTu sonucu ortaya çıktı


Xiaomi şirketinin alt markası şeklinde akıllı telefon piyasası içerisindeki varlığını devam ettiren Redmi şirketi, Snapdragon 855 işlemcisi bulunan yeni bir  tane amiral gemisi üstünde çalışmakta olduğunu geçmiş olduğumuz dönem içinde yapmış olduğu açıklamayla zaten  resmi olarak onaylamıştı. Redmi şirketinin genel müdürü görevinde bulunan Lu Weibing, Weibo sayfası üzerinde paylaşmış olduğu bir  tane fotoğrafla K20 şeklinde isimlendirilecek yeni Redmi amiral gemisi modelinin AnTuTu sonucunu açık bir şekilde ortaya çıkartmış oldu.

Lu Weibing tarafından paylaşılmış olan görsele bakılırsa Redmi K20 modeli, AnTuTu içerisinden 458.754 gibi fazlasıyla yüksek bir puan alabilmeyi de başarmakta. Bu puanla beraber Redmi K20 modeli, AnTuTu sıralaması içerisinde Xiaomi Mi 9 modeli  ve Black Shark 2 modeli gibi zirveye oynamakta bulunan 2 tane akıllı telefonu arkasında bırakmış bulunacak. Bşirde Redmi K20 modeli, almış olduğu puanla geçmiş olduğumuz günlerde AnTuTu puanı sızdırılmış olan oyuncu telefonlarından Red Magic 3 modelini de geçmiş bulunacak.

Redmi K20 modelinin tam olarak ne zaman tanıtılacak olduğu şu anda bilinmemekte fakat firmanın AnTuTu puanını resmi bir şekilde paylaşması, cihazın nerdeyse tamamlanmış olduğunu ve de lansmana hazır bir durumda bulunduğunu göstermekte. Xiaomi şirketi, geçmiş olduğumuz sene piyasaya çıkarttığı Pocophone F1 isimli modelde LiquidCool sıvı soğutma şeklinde yeni bir teknoloji kullanmıştı. Muhtemel olarak Redmi şirketi, performansı en üst seviye içerisinde tutmak amacıyla bu  yeni soğutma teknolojisinin çok daha gelişmiş durumdaki bir versiyonunu kullanıyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.