Motorola şirketinin One Vision modeli resmen tanıtıldı

Motorola şirketi, yeni orta segmentte yer alan akıllı telefonu Motorola One Vision modelini dün akşam saatlerine doğru gerçekleştirmiş olduğu lansman etkinliği sayesinde resmi bir şekilde duyurdu.

Motorola şirketinin One Vision modeli resmen tanıtıldı


Motorola şirketi, yeni orta segmentte yer alan akıllı telefonu Motorola One Vision modelini dün akşam saatlerine doğru gerçekleştirmiş olduğu lansman etkinliği sayesinde resmi bir şekilde duyurdu. Cihaz üzerindeki en büyük özellik ise, yeni nesil amiral gemileri üzerinde görmeye alışık bir durumda bulunduğumuz özelliklerden bazıları orta segmentteki bir akıllı telefon modelinde bizlere sunmakta olması.

Motorola One Vision modeli, Galaxy S10 serisi içerisinde yer aldığı gibi ekrana gömülü bir tane ön kamerayla beraber geliyor. Öte yandan cihazın 6,3 inçlik boyutuna sahip Full HD+ bir ekran, aynı yeni nesildeki Sony şirketinin amiral gemisi modellerinde yer aldığı gibi 21:9’luk sinematik durumdaki bir formatı üzerinde barındırıyor. Cihaz ayrıca genel tasarımı açısından beğeni toplamaktayken Android One platformu için üye olması da farklı bir artısıdır.

Sekiz çekirdeğe sahip 2,2 GHz'lik Exynos 9609 modelindeki işlemci ile birlikte 4 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik depolama alanıyla karşımıza çıkacak. 6,3 inç büyüklüğüne sahip 1080x2520 piksellik özellikli Full HD+  bir ekran bulunan telefon Android 9.0 Pie isimli yeni işletim sistemiyle kutusundan çıkacak. 48MP'lik özelliğin yanı sıra f/1.7 + 5MP'lik bir özelliğe sahip f/2.2 2 arka kamerasıyla beraber 25MP'lik f/2.0 çzelliğindeki bir ön kamerası bulunan telegona TurboPower hızlı şarj desteğine sahip 3.500 mAh gücündeki bir batarya eşlik ediyor

Safir mavisi ile birlikte kahverengi olmak üzre 2 tane değişik renk seçeneğiyle tüketicilerle buluşacağı açıklanan Motorola One Vision, modeli 1.999 Türk Lirası tutarındaki bir fiyat etiketine sahip olarak gelecek. Tabiiki de ülkemiz içerisinde akıllı telefonlara uygulanmakta olan vergiler bu fiyata  hiç bir şekilde dahil değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.