Redmi şirketi Note 7 modelini tanıttı

Xiaomi  şirketinin alt markası şeklinde ilk akıllı telefonunu tanıtmış olan Redmi şirketi, su damlası çentiğine sahip özel ekranı ve 48MP'lik özelliğe sahip arka kamerasıyla beraber dikkatleri çekmeyi başaran Redmi Note 7 modelinin duyurusunu yaptı.

Redmi şirketi Note 7 modelini tanıttı


Xiaomi  şirketinin alt markası şeklinde ilk akıllı telefonunu tanıtmış olan Redmi şirketi, su damlası çentiğine sahip özel ekranı ve 48MP'lik özelliğe sahip arka kamerasıyla beraber dikkatleri çekmeyi başaran Redmi Note 7 modelinin duyurusunu yaptı.

Senelerden beri Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi şirketinin popüler  haldeki bir akıllı telefon serisi şeklinde varlığını devam ettiren Redmi, bağımsız  durumdaki bir firma olarak ilk akıllı telefon modellerinden Redmi Note 7 modelini resmi bir şekilde tanıttı. Fazlasıyla şık ve de ekstra güçlü durumda bulunan tasarımı, yüksek çözünürlüğe sahip arka kamerası ve güçlü durumdaki işlemcisiyle beraber Redmi Note 7 modeli, orta segment içerisinde rekabeti bir üst seviyeye daha taşımış bulunacak.

Redmi şirketi tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa cihazın hem ön kısmında hem ise arka kısmında ekstra bir koruma amacıyla 0.8 mmlik bir kalınlağa sahip Corning Gorilla Glass 5 cam yer almakta. Öte yandan Note 7 modeli, su ile birlikte toza karşı koruma sunabilen ilk Redmi'nin akıllı telefonu olarak öne çıktı. Bununla beraber firma, cihazın hangi seviyede IP sertifikasına sahip bir durumda olduğu hususunda bilgi paylaşımı yapmadı.

Redmi Note 7 modelinin belki de en fazla dikkat çekmekte olan özelliği, 1/2' Samsung ISOCELL isimli Bright GM1 48 megapiksellik arka kamerasının bulunması 4 tanesi bir arada piksel teknolojisine sahip olarak karşımıza çıkan f/1.8 diyaframı bulunan bu kamera, 5 megapiksellik 2. arka kamerayla birlikte gerek standart fotoğraflar içerisinde, gerek ise portre modunda mükemmel işler çıkartmayı vadetmekte.

Siyah ile birlikte mavi ve de mor olmak üzere 3 değişik renk seçeneğiyle tüketicilerle buluşacağı açıklanan yeni Redmi Note 7modelinin, 3 GB'lik RAM’e sahip sürümü için 999 Çin Yuanı (808 Türk Lirası), 4GB'lık RAM’e sahip sürümü için 1.199 Çin Yuanı (970 Türk Lirası), 6GB'lık RAMe sahip versiyonu içinde 1.399 Çin Yuanı (1.132 Türk Lirası) tutarındaki fiyat etiketine sahip olarak göreceğiz. Cihazın Türkiye içerisindeki satış fiyatınında tahmini bir şekilde vergiler dahil olarak sırasıyla 1249 Türk Lirası, 1.499 Türk Lirası ve 1.749 Türk Lirası tutarında olabilecek olduğunu ifade edebiliriz.



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.