Redmi şirketinden çamaşır makinası tanıtımı

Xiaomi şirketinin alt markası olarak ayrılan Redmi şirketi, görünene bakılırsa yeni pazarlara da bir atılım gerçekleştirmekte.

Redmi şirketinden çamaşır makinası tanıtımı


Xiaomi şirketinin alt markası olarak ayrılan Redmi şirketi, görünene bakılırsa yeni pazarlara da bir atılım gerçekleştirmekte. Bugün yapmış olduğu özel etkinlikle beraber tanıtımını gerçekleştirdiği yeni akıllı telefonlarından Redmi Note 7 Pro modeli ile Redmi 7 modelinin yanı sıra kablosuz kulaklıklarından Redmi AirDots'u lanse etmiş olan Çin asıllı firma, hiç kimsenin beklemediği bir ürün olarak öne çıkan Redmi 1A isimli çamaşır makinasının da tanıtımını  yaparak resmi satış fiyatı açıklamasını yaptı.

Üst kısımdan yüklemeli olan Redmi 1A isimli çamaşır makinası, 8 kilogramlık bir ağırlık kapasitesinin yanı sıra aşınmaya karşı çok daha dayanıklı metal yüzeye sahip olarak karşımıza çıkıyor. Kendi kendisini yıkama ve türlü çamaşır yıkama modları yer alan Redmi 1A modelindeki cihazın üst kapağının saydam bir durumda olmasından dolayı yıkanırken çamaşırlarınızı da görebiliyor olmanız olanaklı.

94,4 cmlik bir yükseklik ile beraber 54,5 cmlik bir genişliğe sahip olarak karşımıza çıkan bu çamaşır makinasının kendisi de tam 32 kilogramlık bir ağırlığa sahip. Redmi şirketinden beklenmekte olduğu gibi akıllı özellikleri yer almayan fazlasıyla şık görünüşe sahip bu çamaşır yıkama makinası Redmi A1 modeli, 9 Nisan tarihi itibariyle 799 yen tutarından (120 dolara tekabül ediyor) firmanın internet sitesi üstünden satışa çıkartılmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.