Color OS 6'nın yeni özellikleri çok heyecanlandırdı

Bugünden itibaren Oppo şirketi, Color OS işletim sisteminin en son sürümlerinden Color OS 6’yı  resmi bir şekilde tanıttı.

Color OS 6'nın yeni özellikleri çok heyecanlandırdı


Bugünden itibaren Oppo şirketi, Color OS işletim sisteminin en son sürümlerinden Color OS 6’yı  resmi bir şekilde tanıttı. Hali hazır olarak Realme 3 modeli ile birlikte Oppo F11 modeli ve Oppo F11 Pro modelinin içerisinde yer alan bu yeni sürüm, öteki cihazlara da gelmiş oluyor. 

Bu yeni gelmiş olan dizayn ile beraber çok daha basitleştirilmiş bir görünüm sağlanmış oluyor. Çok daha az çizgi ile birlikte yenilenmiş durumdaki uygulama ikonlarının yanı sıra geliştirilmiş animasyonlar ilave edilen bu yeni sürüm, sade görünümlü cihazları daha çok seven kullanıcılar adeta ideal bir durumda.

Hızlandırma ile alakalı işlemi de Hyper Boost ismi verilen bir işlemle gerçekleşmiş oluyor. Bu bahsi geçen işlem, sistemin hızlandırması ile birlikte, uygulamanın hızlandırması ve oyunların hızlandırması olaylarını gerçekleştirmiş oluyor. İlave bir şekilde, Oyun Asistanı ismi verilmiş olan bir uygulamanın sayesinde, oyun esnasında gelmiş olan aramalar ya da bildirimler engellenip oyunla ilgili deneyiminizde en üst seviyeye çıkartılmış oluyor.

Color OS 6 işletim sistemi, Android Pie işletim sisteminin tabanını kullandığı için yeni seçenekler barı, geliştirilmiş durumdaki bildirim ayarları ve çok daha yeni bir akıllı asistanla beraber karşımıza geliyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.