Redmi şirketinden Pop-up kamera konusunda önemli bir karar

5 Şubat tarihi içerisinde gerçekleştirilmiş olan 2019 Bahar Festivali esnasında Redmi'yle alakalı konuşma yapan Lei Jun, markaya ait yeni akıllı telefon üzerinde Snapdragon 855 SoC kullanılacak olduğunu açıklamıştı.

Redmi şirketinden Pop-up kamera konusunda önemli bir karar


5 Şubat tarihi içerisinde gerçekleştirilmiş olan 2019 Bahar Festivali esnasında Redmi'yle alakalı konuşma yapan Lei Jun, markaya ait yeni akıllı telefon üzerinde Snapdragon 855 SoC kullanılacak olduğunu açıklamıştı. Redmi şirketinin yeni akıllı telefonuyla alakalı bilinmekte olan tek kesin detay bu olduğundan dolayı iddialarında arkası bir türlü kesilmedi.

Konuyla alakalı olarak söylentiler arasından en garibi ise pop-up kamera konusundaydı. Daha öncesinde hiçbir tane telefonunda pop-up kamera kullanmayı tercih etmemiş olan Xiaomi şirketinin bu hususta ne yapacak olduğu da merak edilmekteyken sonunda resmi açıklama yapıldı. Redmi şirketinin başkanı görevinde bulunan Lu Weibing, pop-up kamera ile alakalı bir planlarının bulunmadığını açıkladı ve bu iddialara tamamen son vermiş oldu.

Konuşması içerisinde fiyat  ve performans oranının fazlasıyla önemli olduğuna vurgu yapan Weibing, değerinin üstünde satılmakta olan ürünlerle ilgili de sitemde bulundu. Bu konuşma ile beraber Redmi şirketinin yeni telefon modelini uygun fiyata sahip ve ideal performanslı bir şekilde tüketiciye sunacak olduğu kesinleşmiş sayılmış olsa bile cihaz piyasaya çıkartılmadan merakımız  hiç bir şekilde giderilmeyecek. Günün sonrasında Redmi şirketinin yeni akıllı telefon modelinde Snapdragon 855 SoC kullanılacak olduğunu ve pop-up kamerayla alakalı iddialarının tamamen asılsız bir durumda olduğunu da öğrenmiş olduk.

Pop-up kameraya sahip akıllı telefonlar pek çok marka tarafından çok yakın bir zaman tüketiciye sunulacak olsa bile bunun ne kadar verimli bir durumda olacağı halen kesin olarak bilinmiyor. Xiaomi şirketi gibi büyük bir firmanın bu şekilde bir riski almaması da çok doğal.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.