Redmi şirketinden yeni amiral gemisi modeline özel tanıtım görseli

Xiaomi şirketinin alt markası olarak faaliyetlerine devam eden Redmi şirketi, mayıs ayının ortasına doğru yeni bir amiral gemisi modelindeki akıllı telefon tanıtımı yapmaya hazırlanmakta.

Redmi şirketinden yeni amiral gemisi modeline özel tanıtım görseli


Xiaomi şirketinin alt markası olarak faaliyetlerine devam eden Redmi şirketi, mayıs ayının ortasına doğru yeni bir amiral gemisi modelindeki akıllı telefon tanıtımı yapmaya hazırlanmakta. Redmi şirketinin Başkanı görevinde bulunan Lu Weibing, Weibo platformu üstünden paylaşmış olduğu bilgiler ile cihazın Snapdragon 855 isimli işlemcisinden güç alacak olduğunu ve 3.5 milimetrelik kulaklık girişini korumayı sürdüreceğini de resmen onayladı.

Redmi şirketi tarafından paylaşılmış olan yeni bir tane görsel, cihazın  tamamen çerçevesiz ve çentiksiz bir tane  tasarıma sahip olarak karşımıza çıkacağını da ortaya çıkartmış oldu. Redmi şirketi, yeni  gelecek amiral gemisi modelinin ön kamerasını açılır  ve kapanır bir mekanizmanın içerisine yerleştirmiş olacak. Böylelikle de cihaz, ön kamerasına özel çerçeve  veyahut çentiğin yer almadığı tam ekrana sahip bir tasarımla gelecek.

Sızıntılara bakılır ise yeni Redmi  şirketinin amiral gemisi  modeli üçlü bir arka kameraya sahip olarak gelecek. Bu söz konusu arka kameraların çözünürlükleri ise sırasıyla 48 MP ile birlikte 8 MP ve de 13 MP olarak karşımıza çıkacak. Açılır ve kapanır bir mekanizmanın içerisinde yer alan ön kamerası da 32 MP'lik çözünürlükle gelecek. Cihazın ayrıca 8 GB'lik bir RAM kapasitesi ile gelmesi konusunda bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.