Redmi şirketinin amiral gemisine ait görsel sızdırıldı

Redmi şirketinin üstünde çalışmakta olduğu yeni bir  tane amiral gemisi modeline ait görüntüler ortaya çıkmış durumda.

Redmi şirketinin amiral gemisine ait görsel sızdırıldı


Redmi şirketinin üstünde çalışmakta olduğu yeni bir  tane amiral gemisi modeline ait görüntüler ortaya çıkmış durumda. İnternet üstünden paylaşılmış olan görüntülere bakılırsa, telefonun hem afişi hem ise kendisine ait görüntüleri paylaşılmış bir durumda. Telefon ayrıca, açılabilir bir özelliğe sahip özçekim kamerası ile karşımıza çıkacak.

Çin asıllı teknoloji üreticilerinden biri olan Redmi şirketi, yeni amiral gemisi modelindeki telefonu üstünde çalışmalarını ara vermeden devam ettiriyor. Redmi şirketinin yeni amiral gemisi modeliyle alakalı olarak bir çok söylenti ortaya atılmış bir durumdaydı ve marka direktörü  ise bu söz konusu söylentilerin tamamını reddetmişti. Fakat ortaya çıkmış olan yeni bir tane görsel Redmi şirketinin yeni amiral gemisi modelini ortaya çıkartabilecek bir çeşitte. Ortaya çıkartılmış olan fotoğrafa bakılırsa telefon, çerçevesi bulunmayan çentiksiz bir  tane ekrana ve açılabilen bir özçekim kamerasını üzerinde barındırmakta. Bununla beraber telefonun arka kısmında da 3'lü bir kamera yer almakta. 

Görüntüyü ortaya çıkartmış olan kişi ise bu telefonun resmi bir şekilde Redmi X  modeli olduğu konusunda duyuru yapmadı. Yalnızca bu görsel afiş ile birlikte telefonu göstermekte olan farklı bir fotoğraf paylaşımı yaptı.

Redmi şirketinden ise halen bir açıklama gerçekleştirilmedi. Bununla beraber firmanın yeni amiral gemisi modelinin 14 ila 15 Mayıs tarihleri gibi tanıtılması konusunda da beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.