Bahçeli'den Cumhur İttifakı açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Devlet Bahçeli; ''Milliyetçi Hareket Partisi'nin temel durumdaki tercihi  Cumhur İttifakı’nın yaşayabilmesi ve yaşatılması doğrultusunda bulunmaktadır.

Bahçeli'den Cumhur İttifakı açıklaması


Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Devlet Bahçeli; ''Milliyetçi Hareket Partisi'nin temel durumdaki tercihi  Cumhur İttifakı’nın yaşayabilmesi ve yaşatılması doğrultusunda bulunmaktadır. ''2023 Lider Ülke  Türkiye'' maksadına ise sonuna kadar sadığız.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Bahçeli, yapmış olduğu yazılı açıklama içerisinde, 31 Mart Mahalli İdareler  Seçimleri'nin sonrasında; ''Siyasi  durumdaki tartışmaların boyutla birlikte hızında azalma şu şekilde  dursun, yaygın ve de yoğun bir artış gözlemlenmiş olduğuna'' işaret etmiş durumda.

Türkiye'nin tehlikeler ile dolu bir girdaba sürüklenebilmek, sonu ve de sonucu  karanlık durumdaki bir mecraya süratle çekilmek istenmekte olduğunu da ifade eden Bahçeli, Türk  milletinin sinir uçları ile oynanmakta olduğuna vurgu yaptı.

''Türkiye'nin sevgisinden esas bir şekilde mahrum bulunan defolu siyaset akımlarıyla birlikte  ekolleri yangına adeta bir  körükle ilerlerken, kriz çığırtkanlıklarından, kavga  şakşakçılıklarndan, kargaşa ile birlikte karmaşa havariliğinden rahatsızlık duyamayacak bir  seviyesizliğin faili olmuş durumdalardır.'' ifadelerine yer veren Bahçeli, bunların aslına bakılırsa  zulüm ve de zulmetin figüranları olduklarını ifade etti.

Bahçeli ayrıca gazete sayfaları üzerinde, televizyon ekranları içerisinde, sosyal medya  platformu üzerinde iddia ile birlikte ilan edilmiş yalanların, spekülasyona dayalı  durumdaki haberlele  yorumların artık sabırları zorlamakta olan, tahammül sınırlarını zedelemekte bulunan bir noktaya  çoktan ulaşmış olduğuna da değindi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.