Redmi şirketinin Note 7 modeli için yeni bir renk duyurusu yapıldı

Xiaomi şirketinin alt markası olarak faaliyet gösteren Redmi şirketi, çıkartmış olduğu amiral gemisi Note 7 modeliyle beraber piyasayı kasıp kavurmayı başarmıştı.

Redmi şirketinin Note 7 modeli için yeni bir renk duyurusu yapıldı


Xiaomi şirketinin alt markası olarak faaliyet gösteren Redmi şirketi, çıkartmış olduğu amiral gemisi Note 7 modeliyle beraber piyasayı kasıp kavurmayı başarmıştı. Telefon; normal olarak Nebula Kırmızısı rengi ile birlikte Neptün Mavisi rengi ve  de Uzay Grisi rengiyle alakalı seçeneklere sahip olarak çıktı fakat markanın resmi  durumdaki Weibo (Çin’de yer alan Facebook’u diyebiliriz) hesabı üzerinde paylaşılmış olanlara bakarsak telefonla ilgili olarak yeni bir tane daha renk seçeneği yolda diyebiliriz.

Resimden açık bir şekilde anlayabildiğimiz gibi Redmi Note 7 isimli seriye ilave edilecek yeni renk seçeneği beyaz renkli olacak fakat renk konusunda bir takım desenler de yer alıyor olacak. Öte yandan yeni rengin adının, Pearl White (İnci Beyazı) ile birlikte Marble White (Mermer Beyazı) ya da Polar White (Kutup Beyazı) benzerindeki çok havalı bir isim olarak kullanılacağı da  tahmin edilmekte.


Diğer taraftan Redmi Note 7 Pro modelinin TENAA listelemesi içerisinde yeni renk seçeneğiyle alakalı olarak herhangi bir detay ifade edilmiyor fakat Redmi şirketinin Weibo üzerinde yer alan paylaşımı içerisinde kullanmış olduğu ifade ''Redmi Note 7 Serisi'' şeklinde. Bu sebepten dolayı yeni renkle alakalı seçeneğin 2 model için de gelebilecek olduğunu söylesek yanlış olmaz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.