Google şirketi karanlık modu problemsiz hale getirmeye çalışıyor

Son zamanlardaki en büyük trend haline gelmiş olan karanlık modla alakalı çalışmalar  hiç bir şekilde hız kesmeden sürüyor.

Google şirketi karanlık modu problemsiz hale getirmeye çalışıyor


Son zamanlardaki en büyük trend haline gelmiş olan karanlık modla alakalı çalışmalar  hiç bir şekilde hız kesmeden sürüyor. Geliştiricilerden bazıları, kendi platformları için karanlık mod isimli seçeneği getirmiş durumdayken Apple şirketi de karanlık moda uyan bir tane uygulama geliştirmesinin arayüzünü üretip geliştirilmiş bütün uygulamaların karanlık moda uyumlu bir durumda bulunmasına yönelik çok büyük bir adım atmış oldu.

Google şirketi de en fazla kullanımı yapılan internet tarayıcılarından Chrome tarayıcısının yeni sürümüyle beraber karanlık modun çalışma biçimini çok daha fazla iyileştirmiş oluyor. Chrome isimli tarayıcının beta sürecinin yürütülmekte olduğu Chrome Canary için 77. sürüme geldiği açıklanan güncellemeyle beraber resimlerin ters  bir renge dönüş yapma problemi de ortadan kalkmış oluyor.

Chrome isimli tarayıcının karanlık modu, yüksek bir seviyede iyi çalışmakta fakat bazı sayfalar içerisinde yer alan fotoğrafların koyu renge sahip olan bölümleri, karanlık mod aktif hale getirildiği zaman beyaz renge dönmekte. Hatayı farketmiş olan Google şirketi de yeni sürümle beraber bu problemi ortadan kaldırarak ve başarılı durumda bulunan internet tarayıcılarından Google Chrome isimli servisini fazlasıyla kararlı bir duruma getirmiş oluyor.

Meydana gelen gelişmelere karşın Google şirketi, karanlık modu bulunan Chrome tarayıcısının bir müddet daha beta süreci içerisinde kalmasının gerekli olduğunu ifade ediyor ve son kullanıcılar için paylaşılacak olan stabil sürümle alakalı olarak ne kadar kötü ki herhangi bir  şekilde tarih paylaşımı yapmaktan da geri kalmayı tercih ediyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.