RedmiBook 14 modelinin özellikleri kesinleşti

Fiyat ve performans telefonları sayesinde akıllarda yer edinmeyi başaran Çin asıllı firmalardan Redmi, sektör içerisindeki payını her geçtiğimiz gün arttırmaya devam etmekte.

RedmiBook 14 modelinin özellikleri kesinleşti


Fiyat ve performans telefonları sayesinde akıllarda yer edinmeyi başaran Çin asıllı firmalardan Redmi, sektör içerisindeki payını her geçtiğimiz gün arttırmaya devam etmekte. Akıllı telefon piyasasının dışına da çıkma konusunda bir isteği bulunan Xiaomi şirketinin alt markası olarak faaliyetlerine devam eden Redmi şirketinin ilk dizüstü bilgisayarına ait teknik özellikleriyle alakalı detaylar da bugün ortaya çıkmış oldu.

Tanıtacak olduğu yeni amiral gemisi Redmi K20 modelindeki  akıllı telefonunun yanı sıra lanse edilmesi konusunda bir beklenti bulunan RedmiBook 14 modeli, isminden de anlaşılabilecek olduğu gibi tam tamına 14 inç büyüklüğündeki bir ekranla karşımıza çıkacak. Intel Core i3 işlemcisi ile birlikte Core i5  işlemcisi ve Core i7 işlemci  seçenekleriyle satışa çıkartılacak olduğu açıklanan RedmiBook 14 modelini özel kılan tarafı da harici bir grafik ara birimine (GPU) sahip olarak gelmesi.

4 GB'lik bir RAM'in yanı sıra 128 GB ile birlikte 256 GB'lik bir dahili depolama seçenekleriyle gelecek olan Redmi şirketinin ilk dizüstü bilgisayarına ait ekran kartının mobil platformda gerçek açıdan yeterli ve  de eş değer dizüstü bilgisayarlara bakıldığında fazla dahi olan Nvidia GeForce MX250 (4 GB) şeklinde olduğu bilgisi yer almakta.

Yalnızca gümüş renk seçeneği ile birlikte satışa sunulacak olduğu da ifade edilen RedmiBook 14 modeliyle alakalı herhangi bir  şekilde fiyat bilgisi de halen yer almamakta. Çin içerisinde gerçekleştirmiş olduğu son etkinliği kapsamında bir çamaşır makinesi tanıtımı yapan Redmi şirketi; ''ucuz fiyatlı akıllı telefon üreten firma'' şeklindeki algıdan çıkmaya çalışmakta olduklarını ve farklı sektörlere de yavaş bir şekilde giriş yapacak olduklarını ifade etmişti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.