Reklam filmini tepkilerden sonra yayından kaldırdılar

Her sektör içerisinde yer aldığı gibi akıllı telefon sektörü içerisinde de kuruluşlar tarafından üretilmiş olan akıllı telefonların bir de pazarlamalarının gerçekleştirilmesi gerekli.

Reklam filmini tepkilerden sonra yayından kaldırdılar


Her sektör içerisinde yer aldığı gibi akıllı telefon sektörü içerisinde de kuruluşlar tarafından üretilmiş olan akıllı telefonların bir de pazarlamalarının gerçekleştirilmesi gerekli. Doğru  durumdaki pazarlama taktikleri ile market üzerinde kendilerine yer bulmuş olan firmalar arasındaki Xiaomi şirketi, paylaşmış olduğu en son reklam filmi içerisinde fazlasıyla çuvallamış gibi durmakta.

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi şirketinin resmi Twitter hesabı üstünden paylaşmış olduğu videoya bakıldığında, yatakta uzanmış bir kadınla bir erkek gözükmekte. Elinde bir akıllı telefon yer alan erkek, uyumakta olan kadının (büyük bir  ihtimal ile kız arkadaşı ya da eşi) hemen yan tarafında uzandığı esnada bir taraftan da akıllı telefonu üstünden farklı bir kadınla mesajlaşmakta.

Flört mesajlaşmasını gerçekleştirmiş olan erkek, yanında yer alan kadına yakalanmakta. Xiaomi şirketi de paylaşmış olduğu video içeriğine sahip Tweet yorumuna ''Mi 9 SE'yi kullanmayı denemeliydi'' şeklinde bir yazı ilave ederek eğer ki bu video üzerindeki kişi kendi akıllı telefonunu kullanmakta olsaydı eşi ya da kız arkadaşının yanındayken farklı bir kadınla flörtleşse fark edilmeyecek olduğunu da belirtti.

Düşük bütçe ile çekilmiş olan bu reklam filmi, içermiş olduğu mesaj dolayısıyla da sosyal medya üzerinde kullanıcılar tarafından çok büyük bir tepki yağmuruna tutulmuş oldu. Bunun sonrasında ise ilk önce Xiaomi  şirketinin Malezya Twitter hesabından paylaşılmış olduğu gönderi ve sonrasında ise Xiaomi şirketinin Malezya Twitter hesabı  tamamen silindi. Çin asıllı firmanın ise bu olaydan ders almış olması konusunda bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.