Riot Games şirketinden şoke eden açıklama

League of Legends isimli oyundaki oyun içi eşya ile birlikte ekipmanlar hakkında açıklama gerçekleştiren Riot Games şirketi; oyun içindeki marketin çok kalabalık bir durumda olduğunu ve bu durumun aslında yeni eşyaları keşfetmeyi zorlaştırmış olduğunu da açık bir şekilde belirtti.

Riot Games şirketinden şoke eden açıklama


League of Legends isimli oyundaki oyun içi eşya ile birlikte ekipmanlar hakkında açıklama gerçekleştiren Riot Games şirketi; oyun içindeki marketin çok kalabalık bir durumda olduğunu ve bu durumun aslında yeni eşyaları keşfetmeyi zorlaştırmış olduğunu da açık bir şekilde belirtti. Artık oyunculara yarar sağlamamakta olan eşyaların oyundan kaldırılacak olduğunun söylendiği açıklama içerisinde yeni eşyaların önünü açabilmek amacıyla bu şekilde bir karar alınmış olduğunu da ifade edildi.

Riot Games şirketinin yapmış olduğu açıklama içerisinde oyundan tamamen kaldırılacak ve yeni gelecek eşyalar hususunda detay verilmemiş olsa bile kullanım sayısı daha düşük eşyaların oyun içi marketten kaldırılacak olduğu düşünülmekte. Riot Games şirketi öte yandan kaldırılacak eşyaların yerine çok daha iyi versiyonlarının ilave edileceğini de açıkça belirtti.

Eşyaların kaldırılacak olması ve yeni eşyaların ilave edilmesi işlemlerinin aynı esnada yapılacak olduğu açıklamasını yapan Riot Games şirketi, oyuncuların  hiç bir şekilde alternatifsiz kalmamalarını istemekte olduklarını da açıkça belirtti. Kaldırma ve ilave etme işlemlerinin bu senenin sonlarına doğru gerçekleşecek olduğunu da açık bir şekilde ifade eden firmanın bu hamlesinin oyun esnasında büyük bir değişim yaratması konusunda beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.