Rockstar çalışanından GTA 6 açıklaması geldi

Son haftalar içeriisnde GTA 6 oyunuyla alakalı sızıntılar çok fazla artmış bir vaziyette. Rockstar şirketinin yeni oyunuyla alakalı son çıkmış olan sızıntı da hiç  bir şekilde beklenmedik bir platformdan gelmiş oldu.

Rockstar çalışanından GTA 6 açıklaması geldi


Son haftalar içeriisnde GTA 6 oyunuyla alakalı sızıntılar çok fazla artmış bir vaziyette. Rockstar şirketinin yeni oyunuyla alakalı son çıkmış olan sızıntı da hiç  bir şekilde beklenmedik bir platformdan gelmiş oldu. Herhangi bir tane firmaya ait eski veyahut mevcut durumdaki çalışanların anonim bir şekilde firma hakkında değerlendirmeler yapabildiği bir web sitesi olarak öne çıkan Glassdoor üzerinde Rockstar şirketinin bir personeli, firmayla alakalı değerlendirme yazısı içerisinde GTA 6 oyunuyla alakalı ipucu sayılabilecek çok önemli bir bilgi paylaşmış oldu.


Haber görselinde dey er aldığı gibi Rockstar şirketinin çalışanı, değerlendirme yazısı içerisinde belirgin bir biçimde akrostiş oluşturmuş. GTA 6 şeklinde başlamış olan akrostiş, LS ile birlikte  VC ve de LC kısaltmalarıyla sürüyor. Pekala bu söz konusu kısaltmalar tam olarak ne anlam ifade etmekte? Daha önce yapılan sızıntıların da söylemiş olduğu gibi  Los Santos ile birlikte Vice City ve de Liberty City şehirlerini ifade ediyor. Bir açıdan Rockstar şirketinin çalışanı, oyunun bu şehirler içerisinde geçecek olduğunu da doğrulamış olmakta.


Glassdoor platformu, bir kişi bir tane firma hakkında değerlendirmede bulunmayı istediği zaman kişinin o firma içerisinde çalışmakta olduğunu en az 2 tane somut belge kullanarak kanıtlamasını istemekte. Bu sebepten dolayı da Glassdoor üzerinde yer almış olan metnin gerçek bir  tane Rockstar şirketinin çalışanına ait durumda bulunduğunu da kabul edebiliriz. Aslında yine Rockstar şirketi çalışanının vermiş bulunduğu bu ipuçları doğru bir bilgi mi yoksa heyecan yaratmak maksadıyla mı paylaşıldı, şu anda bunu doğrulamak hiç bir şekilde olanaklı değil.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.