Rog Phone 2 modelinin ne zaman tanıtılacağı açıklandı

Oyun telefonuyla alakalı sektörün en önemli üreticileri arasında yer alan Asus, firmanın 2. nesil oyuncu telefonlarından Asus ROG Phone 2 modelinin lansman tarihini resmi bir şekilde açıkladı.

Rog Phone 2 modelinin ne zaman tanıtılacağı açıklandı


Oyun telefonuyla alakalı sektörün en önemli üreticileri arasında yer alan Asus, firmanın 2. nesil oyuncu telefonlarından Asus ROG Phone 2 modelinin lansman tarihini resmi bir şekilde açıkladı. Tayvan asıllı firmanın yeni telefon modelinin, mobil oyuncularla alakalı biçilmiş bir kaftan olarak öne çıkacağı tahmin edilmekte.

Firma, Çin'de yer alan en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Weibo üstünden bir görsel paylaşımı yaptı. Paylaşılmış olan görsel içerisinde ROG isimli logonun yanında, ROG Phone 2 modelinin lansman tarihi de yer alıyordu. Buna bakılır ise Asus ROG Phone 2 modeli, 23 Temmuz tarihi içerisinde tanıtılıyor olacak. 

Asus şirketi, yeni gelecek bu modelinin özelliklerini  çok büyük  bir oranla gizlemekte. Fakat firmanın duyurmuş olduğu özelliklerden bazıları tabiiki de var. Bu  söz konusu özelliklerden biri, ROG Phone 2 modelinin ekranının 120 Hz seviyesinde olacağı. Ötekisi de akıllı telefon modelinin 30 watt özelliğinde hızlı şarj edilebilme desteği. 120 Hz seviyesindeki yenileme hızı, ilk defa Razer şirketi haricinde bir firma tarafından kullanılmış durumda bulunacak. 

Asus ROG Phone modeli, piyasaya ilk sürüldüğü zaman dönemine bakıldığında üstün özellikler taşımaktaydı. Firmanın, yeni model içerisinde de benzeyen bir tavır sergileyecek olduğu ve ROG Phone 2 modelinin de yüksek bir seviyede donanım özelliklerine sahip durumda bulunacağı düşünülmekte. Çok büyük bir ihtimal ile firma, bu yeni modeli üzerimde Qualcomm şirketinin Snapdragon 855 isimli işlemcinin yanı sıra en az 6 GB'lik özelliğe sahip RAM ve 128 GB'lik özelliğe sahip depolama alanı kullanılıyor olacaktır. Fakat söz konusu bu bilgilerin doğrulukları da 23 Temmuz tarihindeki lansmanda ortaya çıkmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.