Borderlands 3 isimle alakalı bazı grafikler sızdı

Çok kısa bir zaman geçtikten sonra piyasaya çıkartılacağı konusunda açıklamalar yapılan Borderlands 3 isimli yapımın oyun içinden bazı görseller paylaşıldı.

Borderlands 3 isimle alakalı bazı grafikler sızdı


Çok kısa bir zaman geçtikten sonra piyasaya çıkartılacağı konusunda açıklamalar yapılan Borderlands 3 isimli yapımın oyun içinden bazı görseller paylaşıldı. Paylaşılmış olan söz konusu bu görseller hem oyun içerisindeki atmosferi hem ise grafik kalitesini açık bir şekilde ortaya koymuş oluyor.


Oyun severler tarafından çok uzun bir zamandır beklenmekte olan 1. şahıs nişancı oyunları arasında yer alan Borderlans 3 isimli yapım, eylül ayı içerisinde piyasaya çıkartılmış olacak. Oyunla ilgili olarak geri sayım devam ederken geliştiren ekip, oyun içinden bir takım görseller paylaştı. Paylaşılmış olan bu görseller, oyunla alakalı olarak paylaşılan grafiklerin kalitesini ortaya koymuş durumda.

Paylaşılmış olan bu görseller, grafiklerin yanında oyunun heyecanla dolu atmosferini açık bir şekilde gözler önüne sermiş durumda. Tek oyuncu ile oynanan ve ayrıca çok oyunculu modların yer alacağı Borderlans 3 isimli yapımın hikaye modu, yaklaşık bir şekilde 35 saatlik oynanış zamanıyla gelmiş olacak.

Epic Games platformunun üstünde satışa sunulacağı açıklanan Borderlands 3 isimli yapım; Standart Edition ile birlikte Deluxe Edition ve de  Super Deluxe Edition şeklinde üç değişik sürümle karşımıza çıkmış olacak. Değişik sürümler, oyuna ilave bir şekilde karakterlere ait kostümlerle beraber silah kaplamalarını da içeriyor olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.